Пересадка бороди в Тунісі

ціна пересадка бороди туніс дешево 1
Написано William

Все, що потрібно знати про пересадку бороди в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної пересадки бороди в Туніс.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку бороди в Тунісі та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих лікарів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує пересадка бороди в Туніс?

У Тунісі середня вартість пересадки бороди становить 2 000 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває 6-7 годин. Тривалість перебування в лікарні – 4 дні. Ця ціна варіюється в залежності від авторитету хірурга і популярності клініки. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

ПроцедураЦіна в євро
Пересадка бороди в Туреччині2000 €

В останні роки борода стала символом мужності для чоловіків. Від Джорджа Клуні до Райана Рейнольдса, кінозірки з гордістю демонструють свої бороди з сіллю і перцем. Але не всі чоловіки рівні, коли справа доходить до волосся на обличчі.

Як відбувається пересадка бороди?

Трансплантація бороди базується на тому ж принципі, що і пересадка натурального волосся. Вона передбачає взяття трансплантатів з донорської зони. Донорська зона знаходиться в потиличній частині черепа, де у всіх людей регулярно росте волосся. Саме тому хірурги обирають цю ділянку для пересадки. Коли трансплантати видаляють, їх повторно імплантують у ділянки, де волосся відсутнє.

Джерела комплексу не однакові для чоловіків і жінок. У чоловіків волосистість є причиною численних патологій: алопеції, облисіння тощо. На щастя, зараз можлива пересадка волосся і бороди.

Який профіль ідеального кандидата на цю операцію?

Пересадити бородуможе будь-хто, хто має безвусе обличчя. Ця ситуація є джерелом комплексів для багатьох чоловіків. Однак ця хірургічна процедура підходить тільки для дорослих. Якщо ви щойно вийшли з підліткового віку, вам потрібно розглянути інші альтернативи.

Оскільки трансплантати беруться з гіппократової зони, вона повинна бути добре підготовленою. Навіть якщо ваше волосся почне випадати, ріст в цій зоні залишиться здоровим. Якщо ви страждаєте від значного випадіння волосся, лікар вибере іншу донорську зону. Це можуть бути, наприклад, брови.

Якщо ви вирішили зробити операцію в Тунісі, консультація буде проведена дистанційно. Вам потрібно буде надіслати лікарю якісні фотографії.

Читайте також: Ціна пересадки бороди в Туреччині

Що відбувається під час операції?

У день операції ваше обличчя буде повністю поголене. Трансплантати видаляються під місцевою анестезією. Потім хірург сортує волосся. Для досягнення природного ефекту видаляються всі графти з більш ніж трьома волосками. Нарешті, волосяний імплантат імплантується наново.

Після операції вам не потрібно ніякого спеціального лікування або перев’язки. Однак протягом перших 2-4 днів може спостерігатися набряк. Тому вам потрібно буде звільнитися з роботи на кілька днів, щоб провести операцію. Це особливо актуально, якщо ви вирішили поїхати до Тунісу.

Яких післяопераційних заходів слід дотримуватися?

Пересадка бороди і вусів – це легка хірургічна операція. Тим не менш, після операції можуть виникнути деякі побічні ефекти:

  • Врослі волоски,
  • Почервоніння або невеликі синці,
  • Незначне подразнення залисини, яка була імплантована,
  • Набряк донорських ділянок та ущільнення тощо.

Щоб обмежити ці ефекти, лікар накладає пов’язку на донорську зону. Ці неприємні ефекти зникають через один-два дні. На ділянці реципієнта з’являються струпи. Вони також зникнуть через тиждень.

Перші кілька днів слід уникати розтирання рушником або одягом. Протягом перших трьох місяців пересаджені волоски все ще дуже крихкі. Вони не застраховані від випадіння.

Після цього періоду трансплантати починають ставати щільнішими. Коли імплантати приживуться, волосся може здаватися нерівним. Це нормальне явище. Через рік після трансплантації ваша шкіра відновлює свій вигляд. Волосся стає густим і твердим. Гоління допомагає йому відростати. Волосся стає твердішим.

Чому варто обрати Туніс для пересадки бороди?

Медичний туризм став економічним активом Тунісу. Країна пропонує пацієнтам послуги найвищого рівня. Тут багато хірургів, кваліфікованих для проведення косметичних операцій.

Більше того, Туніс – одна з небагатьох країн, яка відповідає європейським медичним стандартам. Тож ви можете отримати такий самий кінцевий результат, як і в європейській клініці.

Не соромтеся шукати лікарні, що спеціалізуються на пересадці бороди. Крім того, ви можете скористатися послугами агентства, що спеціалізується на поїздках до Тунісу.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️