Пересадка бороди в Іспанії

пересадка бороди іспанія 1

Якщо вашій бороді не вистачає густоти або в ній є дірки, пересадка бороди в Іспанії може бути саме тим, що потрібно. Ви отримаєте бороду, яку шукаєте, з абсолютно природним виглядом.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку бороди в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих пластичних хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує пересадка бороди в Іспанії?

Вартість пересадки бороди в Іспанії становить 3300 євро. Залежно від ваших потреб, медичне перебування “все включено” може варіюватися від 3 100 до 3 600 євро.

Пересадка бороди3700 €
Пересадка волосся для чоловіків4300 €
Трансплантація волосся для жінок4300 €

Ця стаття містить всю інформацію, яку вам потрібно знати про пересадку бороди в Іспанії.

Що таке пересадка бороди?

Борода сьогодні дуже поширена і є невід’ємною частиною чоловічого стилю. На жаль, деякі чоловіки не мають від природи густого волосся на обличчі. Так само, поява опіку або шраму може змінити зовнішній вигляд бороди.

Пересадка бороди може відновити ділянки бороди, яким не вистачає густоти. Це може бути пов’язано з простою відсутністю росту волосся або, наприклад, з наявністю шраму. За допомогою пересадки бороди можна відновити правильну густоту, що дасть вам повну, рівну і природну бороду.

Як і у випадку з трансплантацією волосся, процедура передбачає забір графтів з донорської ділянки, зазвичай у верхній частині шиї. Потім ці трансплантати реімплантуються в бороду пацієнта, особливо в ті ділянки, де не вистачає волосся.

Трансплантація бороди – це малоінвазивне, довготривале рішення, яке дає природні результати.

Хто є ідеальним кандидатом для пересадки бороди в Іспанії?

Пересадка бороди показана чоловікам, які комплексують з приводу зовнішнього вигляду своєї бороди. Це ідеальне рішення для чоловіків, які не мають бороди або мають рідку бороду. Це генетичні та гормональні причини, які уповільнюють розвиток волосся на обличчі.

Крім того, чоловіки, які хочуть приховати прогалини, залишені шрамами, опіками або акне, також можуть знайти це рішення для свого дискомфорту. Чоловіки, які страждають на алопецію, іноді виявляють, що їхня борода також страждає. Їм можна рекомендувати пересадку бороди.

Трансплантат може включати ділянки на щоках і вусах. Для забезпечення життєздатності імплантатів буде проведена попередня діагностика.

Як відбувається пересадка бороди?

Підготовча консультація

Перед пересадкою бороди обов’язково проводиться підготовча консультація. Вона складається з бесіди з лікарем, під час якої пацієнт може пояснити свої очікування та побажання. Буде визначено ділянку, яку потрібно обробити, а також її бажану форму. Перш за все, буде проведена ретельна діагностика донорської та реципієнтної ділянок.

Потім визначається кількість необхідних трансплантатів. В середньому для вусів знадобиться від 250 до 500 імплантатів, для борідки – від 600 до 700, а для щік – від 600 до 1 500, залежно від бажаної густоти та площі поверхні.

Під час цієї консультації також визначається метод, який буде обраний для пересадки бороди.

Різні методи пересадки бороди

Існує кілька методів пересадки бороди. До них відносяться техніка FUE, техніка DHI і техніка FUT.

Метод FUE

Метод FUE, або фолікулярна екстракція, є найсучаснішою методикою відновлення густоти бороди або вусів. Фолікули видаляються з потилиці, яку попередньо знеболюють, за допомогою інструменту, який називається пуансон.

Фолікули також можуть бути вилучені з шиї. Витягнуті фолікули потім сортуються, щоб залишити тільки ті, що містять один або два волоски. Після повного гоління бороди і місцевої анестезії ці графти імплантуються в ділянки, яких не вистачає. Ті, що містять лише одну волосину, розміщуються більше на периферії бороди, щоб отримати максимально природний результат. Ця методика відновлює постійну густоту бороди. Процедура займає в середньому від 5 до 6 годин, залежно від кількості фолікулів, що імплантуються.

Метод HID

Метод DHI має незначні відмінності від методу FUE. Розрізи, необхідні для імплантації, робляться одночасно з самою імплантацією, за допомогою ручки для імплантації. Це позбавляє від необхідності голити реципієнтну зону.

Метод FUT

Метод FUT передбачає видалення смужок шкіри з донорської зони. Волосяні фолікули витягуються з донорської зони. Потім ці трансплантати реімплантують у безволосі ділянки бороди.

Незалежно від обраного рішення, імплантація не є ні інвазивною, ні болючою для пацієнта. Незначний дискомфорт можуть викликати лише ін’єкції анестетика.

Запобіжні заходи після пересадки бороди

Через 24-48 годин після операції може з’явитися невеликий набряк, який зникне через 2-4 дні. Іноді рекомендується розпилювати дезінфікуючий розчин протягом перших 24 годин після операції. Деякі лікарі також рекомендуютьзастосовувати термальну джерельну воду, а потім гель алое вера протягом декількох днів.

Наступного дня обличчя можна вмивати бетадином.

Зазвичай струпи з’являються біля основи трансплантата. Важливо не дряпати їх. Вони відпадуть природним шляхом протягом 10-15 днів.

Через15 днів бороду можна підстригати ножицями. Стрижка дозволена через один місяць. З іншого боку, перед голінням слід почекати два місяці.

Борода відростає на другий або третій місяць. Остаточний результат буде видно через 9 місяців або рік після операції. Контрольні огляди, як правило, проводяться протягом цього року, через кілька тижнів, а потім через кілька місяців після операції.

Для того, щоб повною мірою скористатися перевагами оптимальних, природних результатів, рекомендується почекати один місяць після операції, перш ніж відновлювати будь-які спортивні навантаження, особливо якщо вони пов’язані з потовиділенням. Також слід захищатися від сонця протягом декількох місяців після операції. Також бажано почекати кілька тижнів, перш ніж носити маску.

Скільки коштує пересадка бороди в Іспанії?

Залежно від кількості імплантованих графтів, середня ціна пересадки бороди в Іспанії варіюється від 3100 до 3600 євро. Клініки, що спеціалізуються на пересадці волосся в Іспанії, також пропонують післяопераційне спостереження.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️