Бразильська підтяжка обличчя BBL в Туреччині

Підтяжка сідниць Туреччина 1 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про підтяжку обличчя bresilian bbl в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного BBL в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про BBL в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не повинна замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує шунтування в Туреччині?

Середня ціна BBL в Туреччині становить 3 200 євро. Ця ціна варіюється в залежності від кількості зон, які підлягають ліпосакції та ін’єкціям. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти і компресійний бандаж. Бразильська підтяжка обличчя проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Перебування в Стамбулі – 7 днів, з госпіталізацією на 1 ніч. Результат через 6 місяців.

Бразильська підтяжка сідниць (BBL)3200 €
Збільшення сідниць імплантами3600 €
Збільшення за допомогою ліпофілінгу3400 €
Підтяжка сідниць3700 €

Туреччина – одна з найпопулярніших у світі країн для медичного туризму. Якість обслуговування та майстерність лікарів роблять її дуже привабливим напрямком. BBL – одна з найпопулярніших процедур, що проводяться в Стамбулі.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Жіночна фігура з красивим вигином сідниць

Щороку багато туристів приїжджають до Стамбулу, щоб пройти цей вид операції і досягти задовільних естетичних результатів. Але що таке BBL? Чому для цієї процедури обирають Туреччину і як вона проходить? Пропонуємо вам дізнатися все, що вам потрібно знати про проведення BBL в Туреччині.

Що таке бразильська підтяжка сідниць?

BBL – це абревіатура, що розшифровується як“бразильськапідтяжка сідниць”. Це косметична хірургічна операція, яка полягає у збільшенні об’єму сідниць за допомогою ліпофілінгу, тобто забирання жиру з певної ділянки тіла. Потім цей жир вводиться в сідниці, створюючи більш гармонійну форму.

Жир забираєтьсяз однієї або декількох ділянок тіла, де його надлишок. Це, зокрема, живіт або стегна, але можуть бути задіяні й інші зони. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Сідниці є важливою частиною жіночого тіла, і багато жінок розглядають можливість пройти цей тип процедури, щоб досягти кращої форми.

Фото до і після

Переваги BBL

Існує кілька видів естетичної хірургії для збільшення об’єму сідниць. BBL часто віддають перевагу над іншими з кількох причин.

По-перше, результати цієї бразильської підтяжки цінують за природність. Дійсно, візуальний результат BBL не справляє враження штучності, за яку так часто критикують хірургічні процедури цього типу. Форма сідниць виглядає природно повнішою і округлішою.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
Схема збільшення сідниць за допомогою BBL

Інші переваги BBL полягають у наступному:

  • Не залишає видимих шрамів
  • Забезпечує довготривалий результат
  • Малоінвазивний, як правило, за допомогою невеликих розрізів.
  • Позбавляє від небажаного жиру, від якого ви намагаєтеся позбутися.

Яким має бути ідеальний профіль пацієнта?

Як і для будь-якого іншого виду хірургії, для бразильської підтяжки сідниць існує ідеальний профіль пацієнта. Якщо ви маєте всі характеристики цього профілю, тоді BBL для вас.

Пацієнти з надлишковими жировими відкладеннями мають право на ліпосакцію. Більше того, якщо ви хочете використати цей надлишок жиру для корекції форми сідниць, операція буде подвійно корисною.

Ще однією характеристикою, за якою можна скласти профіль ідеального пацієнта, є його вага. Люди зі стабільною вагою мають більше шансів отримати переваги ліпосакції і насолоджуватися ними протягом тривалого часу. Стабільність жиру є важливим фактором для цієї бразильської операції.

Femme complexée par ses fesses
Жінка з комплексом щодо своїх сідниць

Як проводиться BBL в Туреччині?

Хірургічна операція проходить за суворою процедурою. Перш за все, проводиться первинна співбесіда з лікарем, відповідальним за BBL, щоб переконатися, що у вашому випадку немає протипоказань.

Потім вирішується питання, чи можлива операція, адже пам’ятайте, що жінки, які не мають надлишків жиру в певних ділянках тіла, не зможуть пройти ліпосакцію.

Спортсменки і ті, хто звик дотримуватися радикальних дієт, мають великі шанси отримати відмову або бути перенаправленими на інший тип операції в якості альтернативи.

Beau galbe
Красиві вигини

Виконання BBL

Бразильська підтяжка сідниць може проводитися під загальною або місцевою анестезією, на розсуд хірурга. Як правило, операція проводиться під загальним наркозом.

Залежно від обсягу операції та профілю пацієнта, BBL може тривати від 2 до 3 годин. Хірург починає з проведення ліній на кожній сідниці, які слугуватимуть орієнтиром для введення жиру в сідниці.

Потім він робить невеликі розрізи в обраній області (стегна, живіт, стегна або інша) для ліпосакції жиру. Ці зони (їх може бути декілька) обираються заздалегідь за взаємною згодою між хірургом і пацієнтом.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
Вдосконалення сідниць за допомогою бразильської підтяжки обличчя

Перед введенням жиру жирові клітини спочатку очищають за допомогою центрифугування, використовуючи так званий метод Коулмана. Потім вони вводяться в кожну сідницю.

Знову ж таки, ін’єкція робиться через невеликі розрізи на сідницях, які потім зашиваються. Після виконання цієї останньої операції процедура завершується. Зверніть увагу, що операція BBL може бути проведена за 2 сеанси. Це особливо актуально, якщо бажаний об’єм ще не досягнутий або якщо є асиметрія між двома сідницями.

Післяопераційний період

Після проведення бразильської підтяжки сідниць ви можете одразу побачити результат перед дзеркалом. Однак є одна важлива річ, про яку слід пам’ятати: протягом 3 місяців після операції слід очікувати втрати близько 30% жиру. Тому реальні результати BBL будуть помітні лише через 3 місяці.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
Покращення сідниць за допомогою бразильської підтяжки сідниць

Якщо ваша вага не зміниться суттєво після операції, результат залишиться постійним протягом цих 3 місяців. Залежно від реакції вашого організму, хірург може призначити ін’єкційні антикоагулянти, які буде вводити медсестра.

Нарешті, вам доведеться призупинити свою активність на період від 7 до 15 днів і носити компресійну білизну протягом 6 тижнів.

Panty Short de contention
Компресійні трусики-шорти

Запобіжні заходи після BBL

Після операції з бразильської підтяжки сідниць вам потрібно буде вжити заходів обережності, щоб забезпечити гарне відновлення. Окрім носіння бандажа та припинення роботи, необхідно вжити й інших заходів, зокрема таких:

  • Не приймайте душ протягом 3 днів після ліпосакції.
  • Намагайтеся бути активними з 3 дня після операції. Виходьте на прогулянки, навіть якщо вони короткі. Принаймні, зробіть кілька кроків навколо будинку.
  • Якщо ви відчуваєте біль протягом деякого часу після операції, можете прийняти знеболюючі препарати.
  • Звертайте увагу на положення сідниць, коли збираєтеся сідати.
  • Не чиніть жодного тиску на сідниці.
  • Ляжте на живіт. Буде важко, але постарайтеся звикнути. Якщо ви дійсно не можете впоратися з цим, можете лягти на спину.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
Симуляція збільшення сідниць за допомогою BBL

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час операції з бразильської підтяжки сідниць можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Тромбоемболічні ускладнення;
  • Зміна чутливості в області сідниць;
  • Ущільнення під шкірою в місцях аспірації або ін’єкцій;
  • Надмірна кровотеча;
  • Інфекція та жирова емболія;
  • Поява гематом.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Більше того, ця операція схвалена ісламом. Це халяльна хірургія, а не харам, тому що вона приносить медичну користь і покращує якість життя пацієнта.

Для людей з обмеженими можливостями ми пропонуємо послугу оренди інвалідного візка, щоб їм було легше пересуватися. Клініка пропонує легкий доступ для людей з обмеженими можливостями.

Чому варто обрати Туреччину для BBL?

Підтяжка сідниць – одна з найбільш поширених хірургічних процедур в Туреччині. Хірурги, які працюють у клініках Стамбула та інших міст, здатні виконати BBL, є одними з найкомпетентніших і найдосвідченіших у світі.

У вас ВІЛ? Для проведення BBL відведена спеціальна клініка, яка є абсолютно безпечною для вас і персоналу.

Photo avant et après d'un BBL
Фото до і після BBL

Турецькі клініки також славляться своїм найсучаснішим обладнанням. Це ще одна гарантія якості медичних послуг, доступних в країні. Пацієнти можуть бути впевнені.

Як отримати BBL в Туреччині?

Після того, як ви вибрали відповідну клініку, вам все одно потрібно забронювати квиток на літак і номер в готелі недалеко від місця призначення.

Щоб допомогти вам уникнути цих трудомістких адміністративних процедур, наше агентство може взяти на себе повну відповідальність за вашу справу, починаючи з вибору клініки (ми вважаємо справою честі направляти вас до закладів найвищої якості) і закінчуючи бронюванням номера в готелі, трансфером з аеропорту та всіма адміністративними деталями. Все, що вам потрібно зробити – це дістатися до аеропорту у важливий день.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною, причому за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває BBL?

Результат бразильської підтяжки сідниць триває від 18 до 24 місяців, залежно від пацієнта і ситуації. Цей відносно нетривалий результат означає, що ін’єкції потрібно повторювати досить регулярно.

Хоча під час операції біль не відчувається, він може з’явитися протягом 1-3 тижнів відновлення. Біль може бути помірним, але іноді вимагає застосування знеболюючих препаратів.

Ідеальний індекс маси тіла для проведення бразильської підтяжки обличчя зазвичай становить від 20 до 25. Однак, це лише орієнтовний показник. Насправді, деякі люди мають ідеальну вагу при ІМТ 26 і навіть більше.

Час відновлення після операції BBL становить від 1 до 3 тижнів, залежно від обсягу операції та індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Однак необхідно почекати від 4 до 6 тижнів, перш ніж відновлювати заняття спортом.

У Туреччині середня вартість бразильської підтяжки сідниць становить 2 700 євро. Це набагато доступніше, ніж у більшості країн, що пропонують цю послугу. Крім того, Туреччина поєднує ці ціни з бездоганною медичною якістю.

Щоб зробити бразильську підтяжку сідниць в Туреччині, вам потрібно запланувати одну ніч госпіталізації і тиждень перебування на до- і післяопераційних сеансах. Сама операція може тривати від 1 до 4 годин.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️