BBL та Туніс

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Написано Laurence

Ви ненавидите свою плоску попу? Хочете мати круглу, струнку попу на все життя… без необхідності носити колготки або трусики? Замініть це архаїчне і тимчасове рішення на BBL в Тунісі. І скористайтеся нашим лікуванням за найкращою ціною!

NaykrashchaKlinika.com інформує про бразильську підтяжку обличчя в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує BBL в Туніс?

Середня вартість BBL в Тунісі становить 1 700 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3-4 години. Тривалість перебування становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти та підтримуючі шорти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Бразильська підтяжка обличчя BBL1700 €

Все, що потрібно знати про BBL в Тунісі

Популяризована Кім Кардашян, BBL – це абревіатура назви англійською мовою: Brazilian Butt Lift. Що означає: бразильський підйом приклада. Тому що, треба сказати, цей метод зародився в Бразилії.

Це реконструктивна операція, яку проводять з естетичних міркувань, зокрема для того, щоб

  • Виправити будь-які дефекти задньої поверхні,
  • Додати об’єму пласким сідницям,
  • Округлити та надати форму безформним сідницям,
  • Та змінити форму фігури.

Хто може зробити BBL в Тунісі?

Насправді, BBL найбільш популярна серед жінок. Але це не означає, що чоловіки не можуть її робити!

Насправді, не тільки жінки мають проблеми з обвислими або плоскими сідницями. Єдина вимога – це наявність достатньої кількості жиру в інших частинах тіла.

Більше того, бразильський ліфтинг сідниць – це природна та ефективна методика 2-в-1. Іншими словами, вона вбиває двох зайців одним пострілом: схуднення однієї зони і збільшення об’єму іншої. Просто видаляючи і вводячи власний жир пацієнта.

Оскільки операція не вимагає імплантатів, вона потребує значної кількості жиру. BBL зовсім не рекомендується худорлявим людям. Їм краще вибрати імплантати або ін’єкції гіалуронової кислоти.

Фото до і після

Як розраховується вартість BBL в Туніс?

Вартість BBL в Тунісі, як і в інших країнах, залежить від ряду факторів. Зокрема, від обсягу операції. Насправді, в ціну входить не тільки кількість зон, які підлягають ліпосакції і реін’єкції жиру, але і :

  • Гонорар хірурга та анестезіолога,
  • Вартість клініки,
  • Вартість післяопераційних візитів тощо.

В Європі BBL може коштувати від 5 000 до 12 000 євро. Не кажучи вже про те, що процедура не покривається соціальним страхуванням. У Тунісі ціна починається від €1 500 і не перевищує €2 900.

Дивіться також: Ціни на BBL в Туреччині

Процедури BBL в Тунісі

Для будь-якого типу операції необхідно пройти первинну консультацію, головним чином для отримання оцінки. Потім вам доведеться почекати деякий час, відомий як “період роздумів”, перш ніж приймати рішення.

Однак Туніс – це не сусіднє місто! Ви ж не збираєтеся робити зворотну поїздку для попередньої діагностики!

Щоб полегшити вам завдання і заощадити ваш час. Ми зв’яжемо вас з кращими хірургами, які практикують у провідних клініках Тунісу. Але це ще не все! Ми подбаємо про вашу поїздку від А до Я. І за найкращою можливою ціною.

Тому що кожен випадок індивідуальний. Тож, щоб отримати точну пропозицію, ми запрошуємо вас заповнити надану форму. Наш координатор зв’яжеться з вами, щоб надати вам безкоштовну пропозицію без жодних зобов’язань!

Наш координатор подбає про те, щоб представити вашу справу одному з наших пластичних хірургів. Зверніть увагу, що він може попросити вас надіслати йому необхідні документи та інформацію, щоб хірург міг встановити ваш діагноз.

Як тільки хірург визнає вас підходящим кандидатом, координатор зв’яжеться з вами, щоб повідомити вам вартість операції і надати всі деталі, що стосуються операції BBL в Тунісі.

Як працює BBL в Тунісі?

Якщо вас влаштовує наша пропозиція і ви згодні. Тоді ми почнемо організовувати вашу подорож до нового життя! Без зайвих сумнівів, дізнайтеся, що на вас чекає.

Організація подорожі

Все, що вам потрібно зробити – це спакувати валізу. Ми подбаємо про все, що пов’язано з операцією… Насправді про все. Що вам потрібно знати:

  • Бронювання квитків на літак,
  • Проживання,
  • Запис на консультації,
  • Операція та післяопераційні консультації тощо.

Ми навіть надамо перекладача, якщо він вам потрібен.

Перед операцією BBL в Тунісі

BBL виконується під загальним наркозом. Як і перед будь-якою хірургічною процедурою, вам потрібно буде здати передопераційний аналіз крові.

Потім у вас буде передопераційна консультація з анестезіологом, яка є ще більш важливою. Ця зустріч дозволить спеціалісту заспокоїти вас, адаптувати лікування та оцінити ризики на основі результатів ваших аналізів.

День операції

Настає день “Д”. Медичний персонал підготує вас, відвезе в операційну і покладе на операційний стіл. Після цього ви заснете під загальним наркозом. Ваш хірург проведе подвійну операцію: ліпосакцію та BBL. Але, звичайно, одна за одною!

Насправді, BBL в Тунісі, як і в усьому світі, проводиться під загальним наркозом і може тривати від 2 до 4 годин, в тому ж операційному залі. Це пов’язано з тим, що операція проводиться в 2 етапи:

Аспірація жиру

Перший етап, ліпосакція, передбачає видалення жиру з ділянок тіла, які містять надлишок жиру. Ліпосакція, як правило, проводиться на стегнах, стегнах і черевній стінці.

Реін’єкція жиру

Другий етап передбачає введення необхідної кількості видаленого жиру в задню частину тіла. Але перед цим жир обробляється і очищається.

Після завершення операції вас відвезуть у післяопераційну палату, а потім у вашу спальню. Потім вам потрібно буде надіти ліпо-труси, спеціальні шорти для ліпосакції.

Після операції BBL в Тунісі

Більшість пацієнтів виписуються в той же вечір. Ви зможете нормально стояти і ходити вже з наступного дня. Однак після виписки вас повинні супроводжувати. Перші кілька днів вам буде важко сидіти.

Запобіжні заходи після BBL

Одного-двох тижнів достатньо для того, щоб відновитися і повернутися до звичного життя. Однак, протягом 6 тижнів носіть спеціальні ліпосакційні шорти. Вони стискають ліпосакційні зони і підтримують сідниці. Іншими словами, вони сприяють вашому відновленню!

Також не носіть одяг, який може обтяжувати сідниці. Не спите на спині. Лягайте на живіт або на бік. При цьому уникайте сидіти прямо на сідницях.

Не тому, що це боляче. А тому, що таким чином реін’єкційний жир може зміститися або реабсорбуватися. Крім того, ваш лікар призначить ефективні знеболювальні препарати у разі виникнення болю.

На перші кілька днів ми рекомендуємо вам придбати подушку Boppy. Якщо у вас немає такої можливості, якщо ви змушені сидіти, робіть це на зручній підставці. Не сідайте на стілець або тверду поверхню. Переконайтеся, що ваша вага припадає на стегна, а не на поперек.

Коли я можу оцінити результати BBL?

У двох словах,результати є негайними. Однак остаточний ефект ліпофілінгу можна оцінити лише через 3-6 місяців після операції BBL в Тунісі.

Іншими словами, як тільки операція буде завершена, ваші сідниці стануть ширшими, більш округлими і стрункими. Однак ви можете очікувати, що частина цього обсягу зникне через 2-4 тижні.

У деяких випадках потрібна повторна операція. Зокрема, якщо протягом перших кількох місяців розсмоктується багато жирових клітин. Насправді, введений жир може не прижитися або може бути виведений з організму. Або природним шляхом. Або якщо післяопераційні запобіжні заходи не сприймаються серйозно.

Таким чином, BBL – це видалення і перенесення жиру, власного жиру пацієнта. Цей жир витягується з живота, стегон, стегон або любовних ручок… Потім вводиться у верхню і нижню частину сідниць.

Поєднуючи ліпосакцію та ін’єкції жиру, BBL є ідеальною технікою для створення осиної талії та фантастично округлих, струнких сідниць… без необхідності використання імплантатів.

BBL забезпечує красиві, постійні, природні результати! Не можете дочекатися, щоб вийти на вулицю з новими сідницями? Зверніться за індивідуальною пропозицією прямо зараз і отримайте найкраще обслуговування в Тунісі!


Маєте проблеми з вибором правильної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️