BBL в Домініканській Республіці

підтяжка обличчя в брешилії ціна домініканська республіка 1
Написано Émilie

Бразильська підтяжка сідниць (BBL) в Санто-Домінго в Домініканській Республіці – це хірургічна процедура, яка передбачає видалення жиру з вашого тіла і введення його в сідниці.

NaykrashchaKlinika.com інформує про бразильську підтяжку обличчя в Домініканській Республіці та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на BBL в Домініканській Республіці

Середня вартість бразильської підтяжки обличчя в Санто-Домінго, Домініканська Республіка, становить 3 600 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 3300 євро до 3900 євро.

ПроцедураЦіна Домініканська Республіка
Бразильська підтяжка обличчя3600 €

Що таке бразильська підтяжка?

Ви не зовсім задоволені зовнішнім виглядом своїх сідниць? Вас розчаровує розмір, форма або, можливо, в’яла шкіра? Хочете щось з цим зробити? Бразильська підтяжка сідниць у Санто-Домінго не тільки для знаменитостей. Це і для вас!

Підтяжка сідниць або збільшення сідниць в Домініканській Республіці – це хірургічна процедура, призначена для поліпшення форми і об’єму сідниць. Існує два типи збільшення сідниць:

  • Традиційна підтяжка сідниць за допомогою сідничного імплантату
  • Бразильська підтяжка сідниць (BBL)

У той час як при підтяжці сідниць використовується силіконовий імплантат для поліпшення форми сідниць, при бразильській підтяжці сідниць в Домініканській Республіці використовується ваш власний природний жир. Дехто обирає традиційну підтяжку сідниць, тоді як інші, хто бажає делікатно збільшити сідниці, віддають перевагу популярній бразильській підтяжці сідниць.

Бразильська підтяжка сідниць (BBL) в Домініканській Республіці – це хірургічна процедура, яка передбачає перенесення жиру в сідниці. Небажаний і надлишковий жир видаляється з інших частин тіла за допомогою ліпосакції, зазвичай з нижньої частини спини і живота, а потім вводиться в сідниці для поліпшення їх зовнішнього вигляду. BBL використовує ваш власний природний жир для покращення розміру та форми сідниць.

Імплантати в BBL не використовуються. Ось чому це найбільш природний спосіб збільшити сідниці. Бразильська підтяжка сідниць пропонує гарні, довготривалі результати, оскільки, на відміну від імплантатів, ваш власний жир м’який і не зміщується.

Дивіться також: BBL в Туреччині

Сідниці – це область, яка легко піддається ознакам старіння. З роками вона може почати зменшуватися і не підтримувати той вигляд, який люди бажають мати. За допомогою бразильського ліфтингу сідниць ви можете уникнути цього природного ефекту старіння.

Як виконується бразильська підтяжка сідниць в Домініканській Республіці?

  1. Тумесцентна ліпосакція: Це стандартна процедура ліпосакції. Спочатку лікар вибирає ділянки тіла, придатні для вилучення жиру, який потім буде використаний для пересадки. Ліпосакція починається з невеликих надрізів, зроблених в зоні ліпосакції. Завдяки невеликому розміру розрізів, ліпосакція не залишає шрамів.
    Потім до потужного вакуумного пристрою, що вводиться через розріз, приєднується тонка трубка, яка називається канюля, для розпушення жиру. Потім жир витягується з організму за допомогою хірургічного аспіратора або шприца, приєднаного до канюлі.
  2. Очищення: витягнутий жир міститься в каністру. Перед введенням в сідниці витягнутий жир стерилізується. Стерилізація означає видалення рідини та крові, вилучених разом з жировою тканиною.
    В кінці процедури очищена тканина містить тільки жир, готовий до пересадки.
  3. Жирова трансплантація (перенесення жиру): На завершальному етапі очищена жирова тканина вводиться в сідничний м’яз і глибоку жирову тканину сідничної області. Жир вводиться через невеликі розрізи, зроблені в області сідниць.
    Жир буде приживлятися природними шарами, щоб отримати гладкий, природний на вигляд результат з хорошим об’ємом.

Хто є правильним кандидатом для BBL в Туреччині?

Ви є хорошим кандидатом на операцію з бразильської підтяжки сідниць, якщо ви

  • Маєте достатню кількість жиру в організмі для вилучення і трансплантації
  • Маєте адекватну історію хвороби для проведення операції
  • Хочете збільшити об’єм сідниць
  • Хочете зробити талію стрункішою

Туреччина, і зокрема Стамбул, стала одним з найпопулярніших напрямків для пацієнтів з усього світу, які бажають зробити бразильську підтяжку сідниць в Домініканській Республіці або інші операції з пластичної хірургії. Окрім конкурентних цін, пацієнти, які обирають Туреччину, також отримують вигоду від найкращого лікування завдяки досвідченим пластичним хірургам, які оперують більшу кількість пацієнтів, ніж їхні європейські колеги.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️