Брахіопластика в Туреччині

ціна брахіопластики в Туреччині 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про брахіопластику в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної брахіопластики в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про брахіопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує брахіопластика в Туреччині?

Середня вартість брахіопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2 300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2,200 до €2,400.

ПроцедуриЦіна Туреччина
Брахіопластика (підтяжка рук)2300 €

Щотаке брахіопластика?

Брахіопластика, також відома як підтяжка плеча, змінює форму плеча, щоб підтягнути в’ялу шкіру і видалити жир, який часто створює вигляд “крила кажана” під пахвою. Видалення надлишків шкіри, спричинених втратою ваги або природним старінням, може підтягнути в’ялу шкіру, яка простягається від пахв до ліктя.

Для досягнення найкращих результатів ліпосакцію іноді використовують у комбінації. Щороку тисячі людей успішно проходять операцію з підтяжки рук і залишаються задоволеними результатами.

Під час підтяжки рук видаляється зайва шкіра і жир між пахвою і ліктем. Завдяки видаленню надлишків шкіри і відсіканню жиру, верхня частина рук зберігає гарний контур.

Методи брахіопластики в Туреччині

  • Ліпосакція передпліччя: зазвичай виконується пацієнтам, у яких немає зайвої шкіри, але є жировий прошарок на передпліччі. Тому у пацієнта не буде шраму після підтяжки рук.
  • Підтяжкарук з мінімальним розрізом: ця процедура зазвичай виконується для пацієнтів, які мають надлишок шкіри, який вважається мінімальним, пацієнту знадобляться розрізи, але мінімальні.
  • Розширена підтяжка рук: ця методика використовується для пацієнтів з надмірною вагою, тому є багато зайвої шкіри. Тому розріз буде довгим, зазвичай починається від ліктя, проходить через пахвову западину і прямує в бік грудної клітки.

Пластика рук в Туреччині

Стамбул – ідеальне місце для проведення косметичної хірургії. Немає сумнівів, що завдяки своєму величезному досвіду турецькі пластичні хірурги досягають природних результатів брахіопластики в Туреччині. Після підтяжки рук багато пацієнтів також люблять досліджувати Стамбул, оскільки ціни тут дуже доступні.

Підтяжка рук в Туреччині зазвичай займає від 1 до 3 годин, але може тривати довше і виконується під загальною анестезією. Наше комплексне післяопераційне обслуговування доступне під час вашого перебування в Туреччині, якщо ви відчуваєте біль після операції.

Переваги брахіопластики в Туреччині

Приїжджаючи в Стамбул, ви отримуєте гарантію найкращої ціни:

  • Операція на руці у одного з найкращих хірургів Стамбула
  • Проживання в 4-зірковому готелі протягом 4 ночей
  • Ночівля в одній з найкращих лікарень Стамбула
  • Трансфер з готелю в аеропорт на власному автомобілі
  • Особистий асистент
  • Спеціальна знижка для груп
  • Безкоштовне обстеження та періодичне спостереження

Довіртеся нам для успішної пластичної хірургії в Туреччині.

Післяопераційне спостереження після брахіопластики в Стамбулі

Після процедури підтяжки рук розрізи будуть загорнуті в пов’язку. Вам можуть бути встановлені дренажі для виведення надлишків крові або рідини. Було б добре, якби пацієнт взяв з собою друга або члена сім’ї для допомоги. Протягом декількох тижнів нормальним є відчуття болю та набряку.

Через кілька днів після операції лікар зніме пов’язки.

Що можна і чого не можна робити:

  • Протягом 3-4 тижнів після підняття рук не піднімайте їх вище рівня плечей.
  • Протягом4-8 тижнів після підтяжки рук не виконуйте фізичні або спортивні вправи, які можуть розтягнути розрізи.
  • Приймайте ліки/креми, призначені лікарем
  • Пацієнтам дозволяється ходити відразу після операції.
  • Не бігайте підтюпцем і не займайтеся контактними видами спорту щонайменше шість тижнів.
  • Через місяць пацієнти можуть почати їздити на велосипеді.
  • Протягом 1-2 тижнів після операції пацієнти повинні спати з піднятими руками на двох або трьох подушках.
  • Пацієнтам не можна приймати душ, поки лікар не дасть на це дозвіл.

Запитайте хірурга, чи будуть зніматися шви. Деякі шви розсмоктуються, тому нічого не потрібно робити. Але якщо лікар використав шви, які не розсмоктуються, хірург повинен буде їх зняти.

РЕЗУЛЬТАТИ

Якщо пацієнт не набирає або різко не втрачає вагу, результати повинні зберігатися протягом багатьох років. Людський організм продовжує старіти, в тому числі і шкіра. Це може означати, що в майбутньому у пацієнта, який зробив підтяжку рук, може з’явитися в’яла шкіра.

Якщо після операції з підтяжки рук пацієнт набере велику вагу, а потім скине її, в’ялість шкіри повернеться. В обох випадках в’ялість рук буде набагато меншою, ніж до операції.

Позбувшись від в’ялої шкіри рук за допомогою підтяжки рук в Стамбулі, пацієнти отримають більш підтягнуту на вигляд руку. Якщо пацієнти підтримують здорову вагу і дотримуються здорової дієти, результати підтяжки рук, як правило, можуть бути довготривалими.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️