Ціна брахіопластики в Тунісі

ціна брахіопластика туніс 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про брахіопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної брахіопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про брахіопластику в Тунісі та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна брахіопластики в Туніс

Середня вартість брахіопластики в Тунісі становить 2 600 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2400 євро до 2800 євро.

ПроцедуриЦіна Туніс
Брахіопластика (підтяжка рук)2600 €

Щотаке брахіопластика?

Підтяжка рук, або брахіопластика в Тунісі, проводиться для створення більш підтягнутого контуру рук. Через старіння або втрату ваги шкіра втрачає свою еластичність, в результаті чого з’являються складки і зморшки вздовж плеча. Під час цієї процедури надлишки шкіри відсікаються, зменшуючи в’ялість рук.

Чи підходить мені брахіопластика?

Брахіопластика може підійти вам, якщо ви дорослий, живете в районах Вест-Палм-Біч і Палм-Біч-Гарденс і соромитеся зовнішнього вигляду своїх рук. Багато пацієнтів скаржаться на “крила кажана” або руки зі звисаючими складками шкіри. Цю процедуру можна проводити жінкам і чоловікам з хорошим загальним станом здоров’я. Якщо вам незручно носити сорочки без рукавів або відкривати плечі, ви можете бути хорошим кандидатом на операцію з підтяжки рук.

Скільки часу триває операція брахіопластики?

Метою підтяжки рук є зміна форми верхньої частини руки, особливо нижньої, де надлишки шкіри та жиру мають тенденцію до звисання. Оскільки ця операція фокусується на конкретній і відносно невеликій частині тіла, вона не така складна, як інші операції з підтяжки тіла. Виконується під загальним наркозом і зазвичай триває дві години.

Спочатку робиться розріз в пахвовій западині або по внутрішній стороні руки. Потім відсікається зайва шкіра, а надлишок жиру може бути видалений за допомогою традиційних хірургічних методів або ліпосакції. Нарешті, тканини, що залишилися, формуються, а розріз закривається швами.

Скільки триває період відновлення після підтяжки рук?

Після операції з підтяжки рук пацієнтам, як правило, потрібно взяти відпустку на десять днів, хоча цей період відновлення може значно відрізнятися в залежності від характеру їх роботи і кількості рухів руками або підйомів, які їм доводиться робити. Під час процесу відновлення слід носити компресійну білизну, щоб підтримати тканини, поки вони заживають і набувають нових контурів.

Тримайте руки піднятими, де це можливо. Поширеними побічними ефектами є болючість, біль, синці та набряки; багато пацієнтів також повідомляють про тимчасове відчуття стягнутості шкіри. Слід уникати підняття важких предметів та інших важких видів діяльності протягом щонайменше від шести тижнів до двох місяців.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️