Азіатська блефаропластика в Туреччині

Азіатська блефаропластика ціна Туреччина 1
Написано Manuella

У Туреччині азіатська пластика повік – також відома як азіатська блефаропластика або пластика подвійних повік – є варіантом верхньої блефаропластики, метою якої є створення характерної складки на верхній повіці.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про азіатську блефаропластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Sommaire
 [Voir]

    Скільки коштує азіатська блефаропластика в Туреччині?

    Середня вартість азіатської блефаропластики в Стамбулі становить 2 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,900 до €2,100.

    ПроцедураЦіна Туреччина
    Азіатська блефаропластика2000 €

    Що таке азіатська блефаропластика?

    Азійська пластика повік – також відома як азійська блефаропластика або пластика подвійних повік – це різновид верхньої блефаропластики, метою якої є створення характерної складки на верхній повіці.

    При бажанні можна одночасно усунути надлишки шкіри та/або зміщений жир, що спричиняють провисання верхньої повіки. Кінцевий результат азіатської блефаропластики в Туреччині може зробити очі більшими і виразнішими, одночасно покращуючи загальну привабливість обличчя.

    Анатомія азіатської повіки дуже відрізняється від анатомії західної повіки, причому, можливо, найбільшою анатомічною відмінністю є складка біля нижнього краю верхньої повіки.

    У значної частини азійських жінок і чоловіків цієї складки немає – або вона розташована так низько, що її практично не видно, створюючи так звану “єдину складку” верхньої повіки. На противагу цьому, більшість людей західного походження мають більш виражену і помітну складку, відому як “подвійна складка” верхньої повіки.

    У той час як для деяких азіатів бажаною є одинарна складка верхньої повіки, інші вважають подвійну складку більш привабливою і прагнуть досягти саме такого вигляду. У цих випадках спеціалізована методика пластики верхньої повіки, відома як азіатська блефаропластика, може стати відмінним рішенням для косметичної хірургії в Туреччині.

    Ця процедура також відома як супратарзальна фіксація, за допомогою якої створюються анатомічні зміни, що піднімають низьку або неіснуючу складку повіки.

    Як проводиться процедура азіатської блефаропластики?

    Азійська блефаропластика найчастіше проводиться під легкою внутрішньовенною седацією і зазвичай триває менше години. Якщо природна низька складка вже присутня, турецький хірург піднімає і/або поглиблює її, щоб зробити більш помітною.

    Якщо природної складки немає, він робить невеликий надріз в ідеальному місці, підшиває шкіру до м’язів, що лежать під нею, щоб зберегти її положення. Загалом, для повік також знадобиться трохи більше жирової пластики, ніж зазвичай робиться для західної частини верхньої повіки.

    У випадках, коли бажане омолодження, турецький хірург видалить надлишки шкіри і/або відновить м’язи верхньої повіки, щоб зробити її більш молодою і красивою.

    Післяопераційне спостереження після азіатської блефаропластики

    Після азійської пластики повік в Стамбулі процес відновлення схожий на традиційну блефаропластику верхньої повіки. На початковому етапі ви можете відчувати набряки та/або синці, але ці тимчасові побічні ефекти повинні зникнути досить швидко.

    Хоча значний біль трапляється рідко, будь-який потенційний дискомфорт зазвичай можна ефективно контролювати за допомогою ліків. Невимоглива робота і повсякденні справи зазвичай можуть бути відновлені приблизно через тиждень-десять днів, хоча хірург, ймовірно, порадить вам уникати важких фізичних вправ, занять спортом і будь-яких інших видів діяльності, які можуть негативно вплинути на правильне загоєння і довгострокові результати, принаймні, протягом двох-трьох тижнів. Після цього періоду всі обмеження зазвичай знімаються.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Manuella

    Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️