All-on-8 в Туреччині

все на 8 Туреччина 1
Написано Manuella

All-on-8 в Туреччині – це правильне рішення для вас, якщо ви шукаєте економічно ефективне рішення для повної реставрації зубів. Це найдоступніший спосіб відновити вашу посмішку.

NaykrashchaKlinika.com інформує про All-on-8 в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує операція “все на 8” в Туреччині?

Середня вартість операції All-on-8 в Стамбул, Туреччина становить 7 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €6,000 до €8,000.

ПроцедураЦіна Туреччина
Все на 87000 €

Що таке All-on-8?

All-on-8 в Туреччині – це правильне рішення для вас, якщо ви шукаєте економічно ефективне рішення для повної реставрації зубів. Це найдоступніший спосіб відновити вашу посмішку.

Імплантація 8 зубів складається з установки 8 зубних імплантатів в кожну зубну дугу. Завдяки передовим стоматологічним технологіям, протез, який встановлюється на дуги, отримує міцну основу у вигляді зубних імплантатів. Це дозволяє зубним імплантатам негайно функціонувати. Ця процедура лікування зубів в Туреччині включає в себе нахил імплантатів на задніх зубах, щоб максимально використовувати наявну зубну кістку.

Імплантація зубів “все на 8” в Туреччині рекомендується пацієнтам, які втратили більше 80% своїх природних зубів, для отримання постійного, безпечного і високоестетичного стоматологічного рішення. Ви отримуєте новий здоровий зубний ряд, щоб знову правильно їсти і жувати.

Великобританія25000 €
Сполучені Штати Америки27000 €
Канада26000 €
Туреччина7000 €

Тривалість перебування: 1 день

Примітка: процедура імплантації зубів триває максимум 3-4 години. Однак пацієнт повинен залишитися в Стамбулі на кілька додаткових днів для післяопераційної консультації. Після операції потрібно близько 3 місяців для загоєння порожнини рота. За цей час кістка і ясна змінюють форму, адаптуючись до нового імплантату.

Переваги імплантації зубів All-on-8 в Стамбулі, Туреччина

  • На відміну від звичайних зубних протезів, протези з опорою на імплантати популярні завдяки своїй довговічності і досить добре сконструйовані. За умови належної гігієни порожнини рота імплантати можуть прослужити вам все життя.
  • Імплантація зубних імплантатів “все на 8” в Туреччині вимагає мінімального хірургічного втручання і є швидкою процедурою з швидким відновленням, на відміну від інших традиційних варіантів, які вимагають декількох сеансів підготовки, перш ніж на них можна буде встановити зубний протез.
  • Протези All-on-8 можуть бути встановлені з новими зубами за 3-4 години, а це означає, що ви можете мати гарну посмішку всього за один день!
  • Протези all-on-8 не потребують кісткової пластики
  • Ви можете їсти і розмовляти природно, і відчувати себе так само, як у молодості.
  • Стоматологи та персонал вільно розмовляють французькою, італійською, іспанською та німецькою мовами
  • Також надаються консультації та подальші послуги стоматологів, діагностики та перекладачів
  • Прекрасне місто для медичного туризму з по-справжньому теплою і турботливою гостинністю

Дивіться також: All-on-4 в Туреччині

Перелік необхідних передопераційних обстежень

  • 3D / КТ сканування
  • CAD / CAM
  • Цифрові рентгенівські знімки
  • Випробування моделей зубних конструкцій

Примітка: Лабораторні дослідження проводяться щонайменше за 7-10 днів до процедури. Тести знімків і моделювання зубів допомагають стоматологу проаналізувати розташування ваших зубів.

Чому я повинен проходити лікування All-on-8 в Туреччині?

Тисячі пацієнтів щороку обирають Туреччину для імплантації зубів. Стамбул є популярним місцем для лікування зубів завдяки доступності стоматологічних процедур високого рівня, таких же об’ємних, як і в більшості розвинених європейських країн, але за значно нижчою ціною.

Інші причини вибрати Стамбул :

  • Передові стоматологічні технології та якісні медичні установи
  • Добре розвинений ринок медичного туризму
  • Спеціалізована косметична стоматологія
  • Відмінна погода цілий рік
  • Тепла і привітна культура
  • Часті зворотні рейси з кожної країни

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️