Ціни All-on-6 в Тунісі

всі на 6 туніс 1
Написано Laura

Процедура імплантації зубів all-on-6 в Тунісі використовується для реструктуризації ротової порожнини пацієнта, який втратив значну кількість зубів на одній або обох щелепах.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ” all-on-6″ в Туніс і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на операцію “все на 6” в Туніс

Середня вартість операції “все на 6” в Тунісі в Тунісі становить 6 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €5500 до €6500.

ПроцедураЦіна Туніс
Все-на-6 6000 €

Що таке All-on-6?

Ця процедура, як правило, проводиться для реструктуризації ротової порожнини пацієнта, коли він втратив значну кількість зубів на одній або обох щелепах. Процедура дозволяє пацієнту замінити всі зуби шістьма зубними імплантатами, які виглядають природно.

Зубні імплантати All-On-6 в Тунісі, як правило, не вимагають кісткової пластики, а це означає, що вони є ідеальним рішенням для пацієнтів з низькою щільністю або об’ємом кісткової тканини щелепи. З моменту свого створення багато пацієнтів отримали користь від відновлених зубів, а зубний імплантат All-On-6® пропонує пацієнтам міцнішу та здоровішу заміну зубних протезів.

ЯК ПРАЦЮЮТЬ ЗУБНІ ІМПЛАНТАТИ ALL-ON-6®?

Процедура імплантації зубів All-On-6 в Тунісі створює постійний протез за допомогою шести зубних імплантатів. Вони служать якорями для мостовидного протеза або зубного протеза. Шість імплантатів встановлюються у верхню або нижню щелепу для постійної фіксації протезованих зубів. Після ретельного обстеження за допомогою цифрових рентгенівських променів і 3D конусно-променевого сканера стоматолог оцінює анатомічні структури порожнини рота. Потім стоматолог оцінює втрату кісткової тканини і знімає відбитки для створення нової посмішки.

З часом імплантати, встановлені в щелепу, зростаються з щелепною кісткою, представляючи собою природні корені і відновлюючи природну посмішку.

ПЕРЕД ПРОЦЕДУРОЮ ДЕНТАЛЬНОЇ ІМПЛАНТАЦІЇ ALL-ON-6®

Процедура All-On-6® зазвичай не вимагає кісткової пластики. Однак вона може знадобитися, залежно від щільності кісткової тканини пацієнта. Перед початком процедури стоматолог оцінить і перевірить ротову порожнину та проінформує вас про це.

ПІД ЧАС ПРОЦЕДУРИ ІМПЛАНТАЦІЇ ЗУБІВ “ВСЕ НА 6

Лікар встановлює зубні імплантати в щелепу, поки пацієнт перебуває під місцевою анестезією або внутрішньовенною седацією. На час загоєння на імплантати встановлюється тимчасовий протез, який дарує вам гарну посмішку вже в той же день.

ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ ІМПЛАНТАЦІЇ ЗУБІВ “ВСЕ НА 6

Протягом перших трьох місяців після процедури ротова порожнина буде загоюватися. Кістка і ясна змінять форму, щоб пристосуватися до нового кріплення. У цей період пацієнтам слід бути обережними і не їсти тверду або дуже жувальну їжу. Після того, як імплантати зростуться з щелепою, на них встановлюється постійне рішення, наприклад, зубний міст або знімний протез.

ПЕРЕВАГИ ІМПЛАНТАЦІЇ ЗУБІВ ALL-ON-6

  • Швидке відновлення.
  • Знову насолоджуйтеся їжею та розмовами.
  • Перлинно-біла посмішка.
  • Відсутність необхідності в знімних протезах.
  • Миттєве зменшення віку.
  • Можна кусати і пережовувати їжу так само, як природні зуби.
  • Рішення на все життя. Зубні імплантати часто є постійним рішенням для заміщення відсутніх зубів.

КОМУ ПОТРІБНІ ЗУБНІ ІМПЛАНТАТИ ALL-ON-6®?

Лікування зубними імплантатами All-On-6® рекомендується пацієнтам з повною відсутністю зубів. Воно також підходить пацієнтам з частковою відсутністю зубів, які бажають отримати повноцінний зубний імплантат, що замінить існуючі зуби. Процедура All-On-6® пропонує стабільну, довгострокову альтернативу традиційним протезам.

СКІЛЬКИ ЧАСУ ТРИВАЄ ПРОЦЕДУРА ІМПЛАНТАЦІЇ ЗУБІВ ALL-ON-6® І СКІЛЬКИ ВОНА КОШТУЄ?

Процедура проводиться за один день і часто триває від 2 до 4 годин, залежно від стану пацієнта. Ця процедура, що проводиться в той же день, дозволяє пацієнтам повернутися на роботу на наступний день з гарною посмішкою!

В Європі зубні імплантати All-On-6® коштують в середньому від 7 000 до 9 000 євро за щелепу. Ця ціна, як правило, покриває всі передопераційні дослідження, включаючи конусно-променевий томограф, перший цикл імплантації All-On-6® і заключний цикл імплантації All-On-6®. Щоб дізнатися вашу конкретну вартість, ви повинні відвідати нашу стоматологічну практику в Сан-Франциско.

ПЛАНОВІ ВІЗИТИ ДО СТОМАТОЛОГА ПІСЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ЗУБНОГО ІМПЛАНТАТУ ALL-ON-6®.

Після процедури пацієнти повинні часто відвідувати свого стоматолога, особливо протягом перших трьох місяців, а потім два-три рази на рік. Щоб уникнути ускладнень або інфекцій, важливо негайно звертатися до стоматолога, якщо щось здається не так. Після того, як ваші зубні імплантати приживуться, постійний догляд у поєднанні з ретельною гігієною порожнини рота допоможе вам досягти ідеальної посмішки та відмінного стану здоров’я порожнини рота.

Правильна діагностика і точне планування імплантації мають важливе значення для успішної реабілітації імплантатів. Точні відбитки та ретельна увага до деталей є основою успішного протезування на імплантатах. Глибоке розуміння асортименту компонентів протезів є дуже важливим і часто набувається лише завдяки клінічному досвіду.

Коли у пацієнтів більше немає зубів, обличчя має порожнистий вигляд, через що людина виглядає набагато старшою, ніж є насправді; ідеальне розташування зубів негайно змінює віковий ефект. Зубні імплантати можуть миттєво змінити і відновити збалансовану, природну і сяючу посмішку. Один лише цей процес допоможе вам виглядати щонайменше на 15-20 років молодше!

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️