All-on-4 в Туреччині

все на 4 Turquie pas chere 1
Написано Manuella

All-on-4 в Туреччині – це процедура лікування, яку пропонує компанія Nobel Biocare. All-on-4 використовує зубні імплантати для підтримки повного набору зубів на щелепній кістці.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про операції ” все на 4″ в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не повинен замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує операція “все на 4” в Туреччині?

Середня вартість операції “все на 4” в Туреччині становить 2 500 євро. Ця ціна залежить від стану щелепи пацієнта і кількості імплантатів, які необхідно встановити. Лікування проводиться під місцевою анестезією, за 1 тиждень лікування передбачено 2 візити. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаментозне лікування. Остаточний результат видно відразу.

Все на 42500 €
Все включено-64900 €
All-on-87000 €
Зубні імплантати (10)5000 €

Передмова

Втрата зубів, незалежно від причини, може бути важким тягарем. Зіткнувшись із сяючими посмішками голлівудських зірок, ви можете швидко відчути, як ваша впевненість у собі втрачається. Але, на щастя, це не незворотній процес.

Сьогодні виправити відсутність зубів можливо і доступно. Імплантати, знімні або незнімні протези, мостовидні протези або коронки – рішення проблеми втрати зубів стають все більш витонченими.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Комп’ютерний знімок верхньої щелепи за допомогою All-on-4

Найновіша і найпопулярніша методика – це протез ” все на 4“. Це зубне протезування, яке підтримує всі зуби на нижній щелепі. Це гарантує, що групи зубів правильно вирівняні і забезпечують необхідний комфорт для пацієнта.

Практикується в багатьох країнах, імплантація All-on-4 в Туреччині користується великою популярністю. Оскільки країна відома своїм медичним туризмом, її також обирають за якість лікування і, перш за все, за ціну, яка залишається доступною для будь-якого бюджету. Ось все, що вам потрібно знати про цю методику протезування зубів.

Фото до і після

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire   Implant dentaire à Istanbul

Що таке all-on-4?

All-on-4 в Туреччині – це протезування, при якому заповнюються відсутні зуби. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок. Вона передбачає встановлення 4 зубних імплантатів для підтримки незнімних протезів на верхній або нижній щелепі. Назва відсилає до 4 імплантатів, які самостійно підтримують всі зуби, прикріплені до ясен.

Нагадаємо, що зубний імплантат – це гвинтоподібний пристрій, який встановлюється в щелепну кістку і виконує роль нового кореня. Коли імплантат зростається з навколишньою кістковою тканиною, він підтримує незнімний протез.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Комп’ютерний знімок верхньої та нижньої щелепи з імплантатом All-on-4

Сучасний і революційний імплантат All-on-4 вигідно відрізняється від інших традиційних методів дентальної імплантації. Він не вимагає високої щільності кісткової тканини, тому вам не доведеться проводити кісткову пластику.

Справжня інновація в області протезування на імплантатах, All on 4 технічно полягає у встановленні імплантатів на верхній або нижній зубній дузі. Перші два імплантати фіксуються прямо спереду.

Інші два фіксуються ззаду у внутрішній частині щелепи під кутом 45°. Особлива увага приділяється ділянці з високою щільністю кісткової тканини. Чотири імплантати можуть підтримувати від 10 до 14 зубів.

Для довідки: вперше метод all-on-4 був застосований доктором Пауло Мало в 1998 році з використанням імплантатів Nobel Biocare.

У чому переваги імплантації all-on-4 в Туреччині?

Малоінвазивний і високоефективний метод all-on-4 дозволяє навіть пацієнтам з повною відсутністю зубів знову посміхатися за одне лікування. Якою б не була основна причина втрати зубів, all-on-4 може вирішити ці проблеми і відновити повноцінну функцію ротової порожнини.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Комп’ютерний знімок нижньої щелепи з системою All-on-4

У той час як зубні протези передчасно розхитуються і можуть деградувати з часом, імплантати all-on-4 надзвичайно довговічні. Оскільки вони легко фіксуються в щелепній кістці, вони забезпечують надійне з’єднання.

Такий підхід забезпечує таку саму стимуляцію, як і природні зуби, щоб запобігти втраті щільності кісткової тканини. Крім того, завдяки стабільності імплантатів all-on-4 відсутній ризик випадкового розхитування або роз’єднання протезів під час жування.

Нарешті, однією з найбільших переваг цього методу протезування нижньої щелепи є те, що він пропонує пацієнтам більший комфорт. Всі групи зубів встановлюються одночасно і на одній лінії, що робить операцію швидшою. Це також означає, що вам не потрібні брекети.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Комп’ютерний знімок верхньої та нижньої щелепи з імплантатом All-on-4

Для кого призначена імплантація all-on-4 в Туреччині?

Лікування All-on-4 в Туреччині призначене для пацієнтів, які:

  • Пацієнти зі значною втратою зубів. У разі відсутності одного зуба ми можемо вибрати зубну коронку або простий зубний імплантат.
  • У кого сильно зламані, пошкоджені або зруйновані зуби.
  • У кого решта зубів ослаблена або пошкоджена через захворювання ясен.
  • У кого низька щільність кісткової тканини і вони не є кандидатами на кісткову пластику.
  • У кого основна функція зуба порушена через вік, погану гігієну порожнини рота або будь-яку іншу причину.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Комп’ютерне зображення внутрішнього вигляду імплантату All-on-4

Як працює система All-on-4 в Туреччині?

У Стамбулі або Анталії протезування All-on-4 проводиться в провідних світових стоматологічних клініках досвідченими та відомими хірургами. Хірургічне лікування проводиться за всіма правилами і проходить поетапно.

Перед поїздкою до Туреччини

Перш за все, ви зв’язуєтеся зі стоматологом-хірургом, не виїжджаючи за кордон. Первинна відеоконсультація використовується для визначення поточного стану ваших зубів, а також стану вашого здоров’я. Ця зустріч також визначить подальші кроки.

Після того, як хірургічне втручання буде призначено, ви зможете підготуватися до поїздки і перебування в Туреччині. На цьому етапі ви можете вибрати один з декількох пакетів послуг: обрати пакет “все включено “, який подбає про всю вашу поїздку і перебування в Стамбулі або Анталії (проживання, перебування в клініці, операція). Або ж обрати індивідуальний пакет або безкоштовне перебування.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Стоматолог проводить стоматологічний огляд

Операція “все на 4-х” в Туреччині

Після прибуття в Туреччину, етапи встановлення зубних імплантатів all-on-4 в Стамбулі виглядають наступним чином:

Первинне обстеження

Під час першого візиту до хірурга вам зроблять рентгенівський знімок щелепи, верхньої та нижньої дуги. Це дозволить визначити, де будуть встановлені зубні імплантати.

Якщо є сусідні зуби або поодинокі зуби, які можуть заважати встановленню імплантатів, хірург може порекомендувати видалення зубів. На цьому етапі також визначається, під яким наркозом буде проводитися імплантація – місцевим чи загальним.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Комп’ютерний знімок нижньої щелепи з системою All-on-4

Операція

Стоматологічна операція проводиться під місцевою анестезією для знеболення ясен. У деяких випадках хірург може оперувати під загальним наркозом, залежно від стану здоров’я пацієнта.

Перший етап операції передбачає підготовку ясен до імплантації. Це передбачає видалення пошкоджених зубів, а не здорових, а потім видалення хворих або пошкоджених тканин ясен.

Потім хірург зробить кілька невеликих надрізів в яснах, щоб розмістити і зафіксувати імплантати. Імплантати можуть бути виготовлені з титану або композиту.

Після встановлення імплантатів хірург накладає шви на ясна, щоб прискорити загоєння. Потім ділянка, що підлягає лікуванню, очищається. Проводиться перша операція.

Implant dentaire sur 4 piliers
Імплантація зубів на 4-х опорах

Вам знадобиться кілька днів на відновлення. У перші години після імплантації ви можете відчувати біль або запалення. Буде призначено протизапальне лікування на основі антибіотиків.

Ви також можете помітити деяку кровотечу і набряк після операції. Це зникне через кілька днів. Переконайтеся, що ви отримуєте необхідний відпочинок, щоб уникнути ускладнень.

Ваше перше перебування в Стамбулі або Анталії добігає кінця. Вам доведеться почекати від 3 до 4 місяців, щоб отримати свої незнімні протези. Це час, необхідний для того, щоб кісткова тканина відновилася і сформувалася навколо імплантатів.

Імплантати слугуватимуть штучними коренями для нових зубів, які будуть встановлені. Повернення до Туреччини дозволить вам отримати постійні зуби, які будуть зафіксовані назавжди.

Sourire après un All-on-4
Посмішка після операції All-on-4

Після завершення протезування ви отримаєте нові зуби, які не тільки дозволять вам правильно харчуватися, але й знову подарують вам гарну посмішку. Ретельна гігієна порожнини рота, здорове, збалансоване харчування та здоровий спосіб життя – все це гарантує, що ваші зубні протези прослужать вам якомога довше.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час лікування “все на 4 ” можуть виникати рідкісні ускладнення:

  • Неприємний запах з рота;
  • Набряклість або запалення ясен;
  • Лихоманка та головний біль;
  • Надмірна кровотеча;
  • Оніміння губ та підборіддя;
  • Біль у шиї або обличчі.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Більше того, протез All-on-4 дозволений в ісламі. Це халяльна, а не заборонена операція, оскільки вона пропонує медичні переваги і покращує якість життя пацієнта.

Для людей з обмеженими можливостями доступна послуга прокату інвалідних візків (PRM) з легким доступом.

Чому варто обрати Туреччину для операції “все на 4”?

Хоча процедура “все на 4” практикується в багатьох європейських країнах, вибір Туреччини пропонує більше переваг. Туреччина – важливий туристичний напрямок, де знаходяться одні з найбільших стоматологічних клінік в Європі, з досвідченими хірургами і професійними медичними командами.

У вас ВІЛ? Для вас відведена спеціальна клініка, де ви зможете пройти лікування “все на 4” у повній безпеці для вас і персоналу.

Провести операцію “все на 4” в Туреччині також означає отримати вигоду від високоякісної стоматологічної хірургії завдяки технологічним і медичним досягненням на місці. Турецькі клініки, особливо в Стамбулі та Анталії, також пропонують найнижчі ціни в Європі– на 42% нижче, ніж в Європі. При цьому якість лікування є кращою.

Dentition qui repose sur 4 piliers
Стоматологія базується на 4-х стовпах

Більше того, Туреччина може похвалитися показником успіху до 95% при встановленні імплантатів “все на 4-х”. Більше того, коли ви зробите імплантацію all-on-4 в Туреччині, ви насолоджуватиметеся корисною і приємною відпусткою, а також зможете відкрити для себе інші грані країни та її міст.

Скільки коштує путівка “все включено” в Туреччині?

У Туреччині ціна імплантації “все на 4” залежить від профілю пацієнта, складності та марки зубного імплантату. Залежно від обраного бренду і методу імплантації, ціна протеза all-on-4 в Стамбулі може варіюватися від 2300 до 2700 євро.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
Координатор піклується про пацієнта

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

У чому переваги All-on-4?

Імплантати All-on-4 дозволяють відновити від 12 до 14 зубів за допомогою лише чотирьох імплантатів. Справжньою перевагою є вартість, яка набагато нижча, ніж при встановленні 12 окремих зубних імплантатів. Не кажучи вже про дуже швидкі кінцеві результати.

Після видалення зуба зазвичай доводиться чекати від 2 до 6 місяців, поки кістка заживе. Однак, завдяки все більш досконалим методам, стоматолог-хірург іноді може встановити імплантат негайно.

Протез “all-on-4” – це довговічний зубний протез з дуже високим терміном придатності. За оцінками, рівень утримання протеза становить понад 96% між 3 і 4 роками, і понад 94% між 5 і 10 роками. При правильному догляді за зубами вони можуть прослужити навіть до 20 років.

Було проведено кілька досліджень, щоб визначити рівень успішності протезування All-on-4 в Стамбулі, і результати виявилися чудовими. Ці дослідження показують, що успішність імплантації зубних імплантатів на нижній зубній дузі становить майже 98%, а на верхній дузі – 97%.

Ви можете повернутися до свого звичного раціону через 3 місяці після встановлення імплантатів All-on-4. До цього часу рекомендується якомога менше тиснути на імплантати, вживаючи м’яку їжу. Це сприяє загоєнню.

Тривалість імплантації All-on-4 в Туреччині може варіюватися в залежності від кількості пролікованих зубів, стану здоров’я пацієнта і часу, необхідного для відновлення після процедури. Як правило, на повний курс лікування потрібно близько тижня.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️