All-on-4 та Туніс

Ціна за все на 4 туніси 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про турпакет all-on-4 в Тунісі! Яка середня ціна в Туніс? Наші поради для успішного відпочинку all-on-4 в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про all-on-4 в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна операції “все на 4” в Туніс

У Тунісі середня вартість операції “все на 4” становить 2 800 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває один тиждень з 3 візитами до стоматолога. Тривалість перебування – 7 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Кінцевий результат видно одразу.

ПроцедураЦіна Туніс
Все на 42800 €

Що таке all-on-4 в Тунісі?

Якщо ви втратили зуби через хворобу або нещасний випадок, встановлення зубних імплантатів на всю ротову порожнину може бути дуже бажаним рішенням.

Відсутність зубів впливає на багато речей. Ви не тільки втрачаєте здатність правильно жувати і їсти, але й змінюється форма вашого обличчя, і ви можете виглядати набагато старше, ніж є насправді. Це також вплине на ваше мовлення. Але наші стоматологи допоможуть вам за допомогою складної процедури імплантації зубів, яка відновить вашу посмішку, і замість того, щоб страждати місяцями, все це можна зробити всього за один день.

Незалежно від того, чи встановлено у вас 4 або 6 зубних імплантатів, процедура буде однаковою. Чотири або шість імплантатів будуть вставлені в щелепну кістку. Ці титанові абатменти стануть корінням для нових зубів, які будуть закріплені на імплантатах.

Лікування за допомогою імплантатів all-on-4 в Тунісі передбачає встановлення 4 або 6 імплантатів в щелепну кістку. Титанові металеві абатменти будуть новими коренями ваших зубів, які будуть прикріплені до цих імплантатів.

ЗУБНІ ІМПЛАНТИ – “все на 4” і “все на 6

В даний час “все на 4” або “все на 6” – це два варіанти імплантації зубів, які часто називають “зуби за один день”. Це лікування спрямоване на всіх, у кого відсутні кілька зубів, і може вирішити проблему за один день, замінивши зуби у верхній і нижній зубних рядах. Заміна здійснюється за допомогою незнімного мостовидного протеза, прикріпленого до ваших зубних імплантатів.

Читайте також: Лікування “все на 4” в Туреччині

Це лікування особливо популярне, оскільки пацієнтам не доводиться залишатися без зубів протягом тривалого часу, оскільки все лікування проводиться за один день. Для тих, кому важливо якомога менше впливати на своє життя, мовлення та дієту, це лікування може бути ідеальним рішенням.

ЯКІ ПЕРЕВАГИ?

  • Першим кроком є ретельне планування лікування зі стоматологом, щоб нові зуби можна було встановити в той же день, а нова посмішка з’явилася вже через кілька годин.
  • Зубна дуга або набір зубів підтримуються лише 6 або 4 імплантатами, що є фінансовою перевагою порівняно з альтернативою встановлення восьми-десяти імплантатів.
  • Таке рішення для заміщення відсутніх зубів є найбільш близьким до того, щоб повернути собі власні зуби.
  • Довші імплантати часто використовуються для людей з меншою кількістю кісткової тканини і дозволяють уникнути необхідності в кістковому трансплантаті.
  • Звичайно, зубні імплантати вимагають належного догляду та обслуговування, але, на відміну від зубних протезів, немає проблем зі зношуванням, розхитуванням, зісковзуванням або натиранням ясен.
  • Лікування відбувається дуже швидко, з результатами того ж дня.
  • Ці рішення можуть бути ефективними в більш складних випадках, для яких раніше жодне подібне рішення не було можливим.

ПРОЦЕДУРА

Перед початком лікування наш стоматолог ретельно огляне вас, щоб переконатися, що кісткова маса достатня для фіксації штифтів. На цьому етапі вам може знадобитися пройти рентген або КТ, щоб отримати необхідну інформацію. Імплантація All-on-4 в Тунісі є найуспішнішою процедурою завдяки ретельному плануванню та роботі, яка проводиться перед встановленням молодих імплантатів. Ми пишаємося нашим дуже високим показником успішності імплантації зубів.

  • Перед процедурою виготовляється модель ваших зубів або попереднього стану зубів, яку можна покращити та скоригувати відповідно до ваших потреб.
  • На початку процедури стоматолог робить невеликі надрізи в яснах, щоб вставити титанові абатменти.
  • На цьому етапі до імплантату прикріплюється набір тимчасових зубів.
  • Після того, як стоматолог переконається, що кістка регенерувала, а рани від надрізів загоїлися, можна починати лікування.
  • Остаточний протез буде встановлено приблизно через 4-6 місяців. Зубні імплантати функціонально та естетично не відрізняються від природних зубів.

ДОГЛЯД ПІСЛЯ ІМПЛАНТАЦІЇ

Догляд за щойно встановленими імплантатами не є складним. Ви продовжуєте чистити зуби звичайною стандартною зубною щіткою і використовувати зубну нитку. Ви отримаєте повні інструкції про те, як доглядати за новими імплантованими зубами. Ви також будете проходити регулярні огляди, щоб стоматолог міг перевірити ваш рот і переконатися, що імплантати працюють належним чином.


Маєте проблеми з вибором правильної клініки за найкращою ціною? Наш безкоштовний координатор допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️