Імплантат All-on-4 в Угорщині

всі на 4 угорській 1
Написано Émilie

Стоматологічна операція All-On-4 набула популярності, оскільки максимальну кількість зубів можна встановити на мінімальну кількість імплантатів. Це титанові імплантати, які забезпечують повний набір постійних зубних протезів.

NaykrashchaKlinika.com інформує про All-On-4 в Угорщині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна операції All-On-4 в Угорщині

Середня вартість операції All-On-4 в Угорщині, в Будапешті, становить 2 500 євро. Залежно від ваших потреб, мінімальна ціна становить 2 300 євро, а максимальна – 2 700 євро.

ПроцедураЦіна Угорщина
All-On-42500 €

Що таке All-On-4?

Стоматологічна операція All-On-4 в Угорщині набула популярності завдяки тому, що на мінімальній кількості імплантатів можна встановити максимальну кількість зубів. Це титанові імплантати, які забезпечують повний набір постійних зубних протезів.

На відміну від традиційної реконструкції, де для підтримки повної зубної дуги потрібно від 6 до 8 імплантатів, з системою“All-On-4” для заміни відсутніх зубів потрібно лише чотири імплантати на верхній щелепі і чотири на нижній ще лепі.

Повне заміщення зубів

Протези з опорою на імплантати економлять час і гроші пацієнта. Нові зуби за допомогою мостовидного протеза з опорою на імплантати дозволяють повністю відновити зубний ряд за ціною, яка на 60% нижча в Будапешті, Угорщина.

Але чим процедура імплантації зубів All-on-4 в Угорщині відрізняється від традиційної імплантації? Які переваги та недоліки імплантатів All-on-4?

За допомогою All-On-4 можна уникнути кісткової пластики

За допомогою All-On-4 можна отримати повний комплект зубів без необхідності кісткової пластики, синус-ліфтингу та інших додаткових процедур, які в багатьох випадках необхідні при встановленні звичайних імплантатів. Це означає, що зубні імплантати All-on-4 є менш інвазивними і можуть надати вам природний вигляд в той же день, коли були видалені зуби. Імплантати All-on-4 забезпечують стабільність і підтримку вашим зубам.

Час загоєння

Процедура імплантації All-on-4 потребує менше часу для загоєння, ніж традиційна імплантація зубів. При процедурі All-on-4 імплантати та тимчасові зуби можуть бути встановлені в той же день, коли були видалені зуби. Це означає, що естетичного вигляду можна досягти за одну операцію, на відміну від традиційної імплантації зубів, яка вимагає декількох операцій.

Після періоду загоєння, який триває 6 місяців, тимчасові зуби будуть замінені постійними, фіксованими зубами. При традиційній процедурі імплантації пацієнти можуть чекати до 1 або навіть 2 років, перш ніж отримати повний комплект штучних зубів.

Тривалість операції

Як зазначалося вище, за один візит до стоматолога ви можете отримати повний комплект зубів, якщо ви оберете систему “All-On-4”. Традиційна імплантація зубів вимагає декількох візитів до стоматолога і декількох операцій.

Переваги системи “All-On-4

Оскільки імплантати “All-On-4” вимагають меншої кількості імплантатів і меншого хірургічного втручання, вони є більш доступним варіантом, ніж традиційні рішення по імплантації зубів. Процедура “All-On-4” має багато переваг: високий відсоток успіху, зниження витрат, зменшення атрофії кісткової тканини, скорочення часу загоєння, негайні результати, менший обсяг хірургічного втручання.

Дивіться також: Лікування “Все на 4” в Туреччині

Висновок

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за меншу ціну.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через повідомлення в Whatsapp або електронною поштою для проведення безкоштовної попередньої діагностики.

Вона попросить вас надіслати фотографії спереду і збоку, а також ваші цілі, щоботримати думку пластичногохірурга.

2

Chirurgien

Якщо хірург зможе досягти ваших цілей і дасть нам зелене світло для вашої операції “все на 4”, ми надішлемо вам безкоштовний персоналізований кошторис без будь-яких зобов’язань.

І якщо ви погодитеся, ми організуємо все для вас:
Переліт, таксі, готель, харчування “все включено”, медикаменти і, перш за все, чудову екскурсію по Будапешту з гідом.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️