Абдомінопластика з ліпосакцією або без неї в Туреччині

ціна абдомінопластика з ліпосакцією або без ліпосакції Туреччина дешево 1
Написано Manuella

У Туреччині абдомінопластика спрямована на те, щоб виправити непривабливий вигляд черевної стінки і зробити живіт знову пружним і плоским. З ліпосакцією чи без неї краще?

NaykrashchaKlinika.com інформує про абдомінопластику з ліпосакцією або без неї в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує абдомінопластика з ліпосакцією і без неї в Туреччині?

Пластика живота з ліпосакцією в Туреччині коштує 2 500 євро. Абдомінопластика без ліпосакції коштує 1800 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1800 до 2500 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Абдомінопластика з ліпосакцією2200 €
Абдомінопластика без ліпосакції1800 €

Що таке абдомінопластика з ліпосакцією або без неї?

Абдомінопластика – одна з найскладніших пластичних операцій, які можна зробити в Туреччині. Її мета – виправити непривабливий вигляд черевної стінки і зробити живіт знову пружним і плоским.

Процедура може значно змінити загальний вигляд тіла пацієнта, якщо вона виконується в поєднанні з іншими процедурами пластичної хірургії, такими як ліпосакція.

Традиційна техніка підтяжки живота в Стамбулі спрямована на поліпшення зовнішнього вигляду живота за рахунок зміцнення слабких м’язів живота і видалення надлишків шкіри з нижньої частини живота. Але якщо у пацієнта також є надлишок жирової тканини на животі і боках, результати традиційної абдомінопластики можуть бути не такими хорошими, як очікувалося.

Ось чому важливо обрати сертифікованого пластичного хірурга, який зможе провести вас через процес вибору процедури або комбінації процедур, які найкраще підходять для вашого конкретного випадку.

У цій статті ми обговоримо деталі абдомінопластики та результати, отримані при її проведенні з ліпосакцією або без неї.

Фото до і після

Хто найкращі кандидати на абдомінопластику?

Різні категорії пацієнтів можуть бути хорошими кандидатами на проведення процедури. У переважній більшості випадків це жінки, які перенесли одну або кілька вагітностей і не змогли відновити пружний, красивий вигляд черевної стінки після пологів, незважаючи на те, що повернулися до нормальної ваги.

У них можуть з’явитися розтяжки на животі, особливо в нижній частині, м’язи черевної стінки можуть бути розслаблені та розтягнуті, а також може спостерігатися провисання шкіри на животі.

Стан, який впливає на м’язи живота і створює вакуум, називається діастаз прямих м’язів і виникає під час вагітності через збільшення розміру матки. Діастаз прямих м’язів неможливо усунути за допомогою фізичних вправ або дієти, і пластична хірургія є єдиним ефективним рішенням для відновлення красивого вигляду живота.

В іншому випадку, розслаблені м’язи живота можуть створити випираючий живіт, який заважає йому виглядати плоским і пружним. Фізичні вправи можуть не тільки не виправити цей стан, але й підкреслити його та зробити більш помітним.

Ще одна важлива категорія пацієнтів, які є хорошими кандидатами на абдомінопластику, – це ті, хто пережив значну втрату ваги, часто після баріатричної операції. У таких пацієнтів надлишок шкіри може бути досить значним, а складки шкіри можуть частково або повністю покривати надлобкову область.

Це можуть бути як чоловіки, так і жінки, які бажають поліпшити зовнішній вигляд живота і змінити свій загальний вигляд після схуднення.

Пацієнти, які зіткнулися з надлишком жирової тканини на животі і втратили еластичність шкіри через старіння, також є хорошими кандидатами на підтяжку живота.

Підтяжка живота без ліпосакції

Як відбувається підтяжка живота без ліпосакції? Пластичний хірург робить розріз в надлобковій області. Довжина розрізу безпосередньо залежить від кількості надлишкової шкірної тканини, яку необхідно видалити. Шкіра і підшкірна клітковина відокремлюються від м’язів, а надлишки шкіри видаляються хірургічним шляхом.

За необхідності розслаблені м’язи живота зшивають разом, щоб виправити діастаз прямих м’язів. Якщо є пупкова грижа, її також вправляють. Операція може тривати до двох годин, залежно від складності кожного конкретного випадку.

Цей вид абдомінопластики рекомендується пацієнтам з нормальною вагою і без надлишку жирової тканини на животі або боках.

Після традиційної підтяжки живота естетичні ефекти торкнуться тільки передньої частини тіла, і пацієнт матиме плоский, підтягнутий живіт. Однак результати традиційної абдомінопластики можуть бути менш вражаючими, якщо вона виконується пацієнтам з накопиченням жиру по середній лінії.

Підтяжка живота з ліпосакцією

Ліпосакція живота в Туреччині – одна з найпоширеніших процедур пластичної хірургії на сьогоднішній день. Вона безпечно і значно змінює форму тіла, видаляючи локальні жирові відкладення, які вперто не піддаються фізичним вправам і дієті.

Ліпосакцію часто рекомендують пацієнтам, які проходять операцію з підтяжки живота після масивного схуднення або баріатричної хірургії, оскільки в більшості випадків залишається прошарок жиру, який необхідно зменшити, щоб поліпшити зовнішній вигляд живота.

Ліпосакція також рекомендується пацієнтам, які мають жирові відкладення на боках. Якщо ліпосакція не проводиться на боках, тіло після операції матиме квадратну форму. Живіт буде плоским і пружним, але через жирові відкладення на боках пацієнт не матиме красивих вигинів і гарної фігури.

При проведенні абдомінопластики за допомогою ліпосакції пластичний хірург спочатку працює з ділянками з надлишком жирової тканини і тільки потім видаляє надлишки шкіри в нижній частині живота.

На животі та боках робляться невеликі розрізи не більше 3-4 мм. Через розрізи вводиться ліпосакційна канюля, і пластичний хірург починає рухати канюлю вперед-назад, щоб витіснити жир. Після того, як жир витісняється і розріджується, його відсмоктують за допомогою медичного вакуумного пристрою.

Ліпосакція проводиться до тих пір, поки не буде досягнутий симетричний і естетичний результат, а жировий прошарок значно зменшиться, а боки змінять форму. Після завершення цього першого етапу пластичний хірург може перейти до класичної техніки підтяжки живота, щоб видалити надлишки шкірної тканини.

Підтяжка живота: З ліпосакцією чи без?

Це питання, яке я отримую від багатьох пацієнтів, на яке легко відповісти, коли пацієнт відвідав передопераційну консультацію і пройшов фізичне обстеження. У той же час, на нього складно відповісти, якщо ви не бачите пацієнта. Іншими словами, щоб зрозуміти, яка процедура буде найкращою для вас, необхідно прийти на консультацію до пластичного хірурга. Майте на увазі, що кожен пацієнт індивідуальний, кожна форма тіла має свої особливості, і ми схильні відкладати жир відповідно до нашої морфології.

У випадку підтяжки живота ліпосакція найчастіше виконується на черевній стінці та боках, але нерідко пацієнти просять зробити ліпосакцію і на стегнах.

Обговоріть свої естетичні проблеми з пластичним хірургом під час консультації та візьміть до уваги його рекомендації, перш ніж планувати операцію.

Висновок

Пластика живота в Стамбулі – це складна процедура, яка може дати вражаючі результати, якщо у вас є відповідні медичні показання. Досвідчений, сертифікований пластичний хірург знає, яка процедура допоможе вам досягти поставлених цілей.

Існують різні категорії пацієнтів, які хочуть або потребують підтяжки живота. Традиційна підтяжка живота, виконана самостійно, є хорошим варіантом для пацієнтів, які мають слабкі м’язи живота і в’ялу шкіру в нижній частині живота, але не мають великої кількості жирової тканини на животі або боках.

Якщо у пацієнта в’яла шкіра, слабкі м’язи, а також надлишок жиру на черевній стінці і боках, пластичний хірург може порекомендувати підтяжку живота з ліпосакцією для досягнення найкращих результатів. Ліпосакція зменшує товщину жирового прошарку, роблячи живіт плоским і пружним, а талію меншою.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️