Абдомінопластика в Туреччині

абдомінопластика Туреччина 2
Написано Émilie

Абдомінопластика – це операція з видалення надлишків шкіри і жирової тканини в області живота і усунення провисання передньої черевної стінки.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію проабдомінопластику в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує абдомінопластика в Туреччині?

Середня вартість абдомінопластики в Туреччині становить 2 800 євро в Стамбулі. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває від 1 до 2 годин. Вона включає нічне перебування в лікарні. Ця середня вартість включає анестезію, операцію та інші супутні витрати, такі як медикаменти та підтримуючий пояс.

Абдомінопластика2800 €
Міні-абдомінопластика2500 €
Ліпосакція живота1900 €
Ліпосакція стегон1800 €

Передмова

Всі професійні спортсмени і спортсменки скажуть вам: жиру на животі позбутися найважче. У деяких випадках (повторні вагітності, надмірна вага) повернути плоский живіт просто неможливо.

Коли надлишок жиру занадто великий, ви отримуєте непривабливу надлишкову шкіру, яку не можуть виправити ні інтенсивні заняття спортом, ні драконівські дієти. У такому випадку мрія про плаский живіт або шоколадку може здатися недосяжною.

Femme touchant son gros ventre
Жінка, яка комплексує через свій живіт

Наука, а особливо косметична хірургія, здатна творити чудеса.Абдомінопластика, косметична операція на животі, є найкращим рішенням для повернення плаского живота. Досить інвазивна методика, вона передбачає видалення надлишків шкіри з живота за допомогою розрізу. Після цього живіт звільняється від розтягнутої шкіри та надлишків жиру.

Хоча вартість абдомінопластики залишається головною перешкодою для її широкого застосування в Європі, вона дуже популярна в Туреччині. Як батьківщина косметичної хірургії, країна приваблює багатьох ентузіастів завдяки своїм пропозиціям медичного туризму.

Une vue panoramique d'Istanbul
Чудовий вид на Стамбул

На берегах Босфору косметична хірургія в Туреччині коштує на 70% дешевше, ніж у Франції, Німеччині, Італії чи Іспанії. Більше того, вона проводиться з використанням найсучасніших технологій досвідченими турецькими хірургами.

Для успішної абдомінопластики за кордоном створені всі умови. Тож якщо ви прагнете мати плоский живіт, Туреччина – саме те місце, куди вам потрібно їхати! Зосередьтеся на абдомінопластиці в Стамбулі.

Фото до і після

Все, що потрібно знати про абдомінопластику в Туреччині

Після надмірного набору ваги, повторних вагітностей і значної втрати ваги шкіра і м’язи живота деформуються. Шкіра розпушується і обвисає, а м’язи відокремлюються один від одного, створюючи розрив в тканинах черевної стінки.

Це називається діастаз. Ця стінка повинна утримувати внутрішні органи всередині живота, створюючи плаский живіт. Однак, коли вона розривається, внутрішні органи більше не утримуються на місці, і живіт відвисає. Це призводить до обвисання шкіри та накопичення зайвого жиру в цій ділянці.

У багатьох випадках зайвий жир можна позбутися за допомогою спорту або дієти. Найупертіші можуть позбутися його за допомогою ліпосакції. Але тоді завжди залишиться трохи надлишкової шкіри, яку ні спорт, ні дієта не зможуть усунути.

Un ventre avec des lignes tracées par le chirurgien
Живіт з лініями, намальованими хірургом

Тут на допомогу приходить абдомінопластика, як для чоловіків, так і для жінок. Це хірургічна процедура останньої інстанції для позбавлення від жирового поясу на животі.

Що таке абдомінопластика?

Також відома як абдомінопластика, абдомінопластика – це косметична хірургічна процедура, призначена для видалення надлишків жиру і шкіри з живота.

Мета операції – поліпшити зовнішній вигляд черевної стінки, надавши їй більш гладкого, підтягнутого вигляду.

Виконується на шкірі живота між лобком і верхньою частиною живота і полягає у виконанні горизонтального розрізу для видалення в’ялої шкіри та надлишків жиру.

Потім, щоб відновити гладкий вигляд животика, м’язи черевного пояса будуть реконструйовані і змінені. Шкіру пришивають назад, залишаючи шрам, який з часом зникає.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
До і після абдомінопластики в Туреччині

Абдомінопластика і ліпосакція

Досить інвазивна хірургічна процедура, абдомінопластика відрізняється від ліпосакції. Ліпосакція використовується для видалення надлишків жиру. Хоча ці дві методики часто плутають, абдомінопластика може включати ліпосакцію живота, любовних ручок і жиру на спині перед дермоліпектомією: видаленням надлишків драпірованої шкіри.

Ця частина, яка складається з підтяжки живота, проводиться з використанням ультрасучасних методик для досягнення бездоганних результатів.

Результати абдомінопластики дивують. Саме тому підтяжку живота потрібно довірити досвідченому хірургу. У Стамбулі ви знайдете найкращих хірургів з абдомінопластики в Туреччині.

У Туреччині абдомінопластика може бути безпечно проведена ВІЛ-позитивним пацієнтам, за умови, що вони перебувають у доброму стані здоров’я, не мають вірусного навантаження і нормального рівня CD4.

Tracé d'un chirurgien sur un ventre pour une abdominoplastie
Малюнок хірурга на животику для абдомінопластики

Вам потрібна допомога у виборі клініки для проведення абдомінопластики в Туреччині? Хочете, щоб вас оперували найкращі? Зверніться до нас.

Кому слід робити абдомінопластику в Туреччині?

Хоча операція з підтяжки живота поширена, вона доступна не всім, хто хоче мати плоский живіт.

Ідеальним кандидатом на під тяжку живота є той, хто втратив значну кількість жиру в області живота і має надлишкову шкіру, яка провисла в результаті цієї втрати ваги.

Абдомінопластика для чоловіків рекомендується у випадках пупкової грижі або значної втрати ваги. Її проводять для отримання підтягнутої області живота з метою отримання знаменитих шоколадних батончиків – “кубиків 6-ти”.

Un homme qui touche son gros ventre
Чоловік, який комплексує через свій живіт

Абдомінопластика для жінок виконується жінкам, які перенесли багатоплідну вагітність. Також відома як “підтяжка живота”, вона покращує тонус і пружність м’язів середньої лінії, які були ослаблені під час вагітності.

Ця операція також спрямована на чоловіків і жінок, які страждають від надмірного ожиріння і не можуть позбутися зайвої ваги в області живота. І це незважаючи на заняття спортом і дієти.

Слід зазначити, що в ісламській релігії абдомінопластика не є забороненою. Вона допускається, якщо метою є усунення дефекту.

Основна мета абдомінальної хірургії – корекція животика. У разі ожиріння пацієнтам рекомендується попередньо пройти програму схуднення.

Якщо цього недостатньо, в Туреччині можна розглянути можливість баріатричної хірургії. Це так званий шлунковий рукав або шлунковий балон. Крім того, можна зробити ліпосакцію, перш ніж розглядати можливість підтяжки живота.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
До і після абдомінопластики в Туреччині

Нарешті, абдомінопластика в Туреччині також може розглядатися для лікування шрамів на животі, видимих розтяжок, які викликають комплекси, тощо.

Який індекс маси тіла для абдомінопластики в Туреччині?

Для проведення абдомінопластики необхідно досягти певної стабільної ваги (рекомендованої хірургом) і мати хороше загальне здоров’я. Рекомендується індекс маси тіла або ІМТ <30, тобто втрата 30% зайвої ваги перед дієтою.

Як правило, також рекомендується, щоб вага пацієнта дорівнювала кількості метрів, що перевищують його зріст. Наприклад, якщо ваш зріст 1,65 см, ви повинні важити близько 65 кг, перш ніж розглядати можливість абдомінопластики. Однак тільки хірург може визначити вашу придатність до косметичної операції на тілі або животі. У цьому допоможе медичне обстеження.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'une personne un peu grosse
Лінія хірурга на животі людини з невеликою надмірною вагою

Читайте також: Маммопластика в Туреччині

Процедура абдомінопластики для чоловіків і жінок

Корекція фігури і черевного пояса – це інвазивна операція в пластичній хірургії. Виконується під загальним наркозом на операційному столі. Процедура складається з декількох етапів:

Підготовка

На першому етапі вам потрібен індивідуальний нагляд хірурга. Медичний огляд визначить стан вашого здоров’я і підготує вас до операції. Перед операцією завжди бажано припинити всі медикаментозні препарати, запальні препарати, галюциногенні речовини, нікотин та інші.

Операція

У день операції необхідно дотримуватися посту. Після душу з антисептиком, зазвичай бетадином, вас покладуть на операційний стіл і введуть відповідну дозу загального наркозу. За кілька секунд речовина почне діяти, і ви заснете.

Un chirurgien touche un ventre de femme avant une opération
Хірург торкається живота жінки перед операцією

У цей час хірург робить розріз в області між пупком і лобком. Він робить горизонтальний розріз, щоб видалити надлишки шкіри. Після того, як шкіра живота буде підтягнута, хірург почне відновлювати м’язи і підтягувати їх у разі діастазу. Здорова шкіра під пупком буде спущена вниз і зшита на рівні лобка.

У разі повної абдомінопластики хірург може також зробити розріз навколо пупка, щоб видалити надлишки шкіри. Шкіру підтягують до верхньої частини живота. На цьому етапі пупок може бути репозиціонований, якщо це необхідно.

У вас ВІЛ-інфекція? Для вас виділена спеціальна клініка, де ви зможете пройти абдомінопластику в повній безпеці для вас і персоналу.

Відновлення

Після операції вам доведеться провести одну ніч у клініці під наглядом лікаря. Це час, щоб відновитися і переконатися, що операція пройшла безпечно і успішно.

Якщо післяопераційний біль терпимий, знеболюючі препарати допоможуть вам краще заснути. Також можуть бути призначені загоювальні креми та антиінфекційні препарати.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme noire
Абдомінопластика до і після

Пов’язка буде змінена через 2-3 дні після операції. Скоби та шви будуть видалені через 10 днів, якщо вони не розсмокчуться самостійно. Для виведення післяопераційної рідини часто необхідні тонкі дренажі. Це допомагає прискорити загоєння.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час абдомінопластики можуть виникати рідкісні ускладнення:

  • Існують різні ризики, пов’язані з абдомінопластикою, в тому числі
  • Накопичення рідини під шкірою
  • Погане загоєння рани, що може призвести до інфікування;
  • Надмірна видимість шраму на животі;
  • Пошкодження тканин глибоко під шкірою в області живота.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Більше того, абдомінопластика дозволена в ісламі. Це халяльна, а не заборонена операція, оскільки вона має медичні переваги і покращує якість життя людини.

Для людей з обмеженими можливостями (PRM) ми запровадили заходи доступності, щоб їм було легше пересуватися.

Як довго триває абдомінопластика в Туреччині?

Операція з абдомінопластики в Туреччині триває від 3 до 5 годин, залежно від кількості шкіри, яку потрібно видалити. Хід і успіх операції буде залежати від досвіду хірурга. Ми завжди рекомендуємо вибирати досвідченого хірурга, який досконало володіє технікою абдомінопластики.

Результати абдомінопластики в Туреччині є постійними, за умови дотримання здорового способу життя і здорового, збалансованого харчування. Після абдомінопластики не рекомендується надмірний набір ваги, хоча повторна операція можлива через 1 рік.

Simulation avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Абдомінопластика до і після моделювання

Скільки часу потрібно для відновлення після абдомінопластики?

Період одужання оцінюється від 10 до 15 днів. Але багато пацієнтів починають повертатися до звичного життя вже через тиждень. Через 2-3 дні ви вже зможете без проблем ходити. Через 10 днів ви зможете виконувати прості домашні та професійні завдання, не надто перевтомлюючись.

Перед тим, як брати участь у спортивних заходах, потрібно зачекати 3-4 місяці . Протягом цього часу ми рекомендуємо утриматися від напруженої діяльності та перенесення важких вантажів. Результати підтяжки живота в Туреччині будуть помітні через 6-12 місяців.

На скільки я схудну після абдомінопластики в Туреччині?

Як ви вже знаєте, абдомінопластика – це не операція для схуднення. Це, перш за все, зміна форми тіла і шлунка. Однак після операції можлива помітна різниця у вазі. Вага видалених надлишків шкіри та жиру становить від 300 г до 3 кг, залежно від профілю пацієнта.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Результати до і після абдомінопластики у жінок

Як спати після абдомінопластики?

Після підтяжки живота бажано спати в положенні, яке не розтягує м’язи живота. Найкраще спати на спині, зігнувши ноги і підклавши під коліна подушки, щоб запобігти розтягуванню.

Коли потрібно знімати бандаж після абдомінопластики в Стамбулі?

Носіння корсета або пояса рекомендується через кілька днів після абдомінопластики. Він забезпечує додаткову підтримку фігури. Пояс можна зняти через 2-3 місяці після операції. Хірург перевірить, чи потрібно його знімати або залишити на довше.

Що їсти після абдомінопластики

Щоб зберегти плоский живіт після абдомінопластики, рекомендується дотримуватися здорової, збалансованої дієти. Здоровий раціон допоможе зберегти результати операції з підтяжки живота якомога довше.

Une coordinatrice calcule le prix d'une abdominoplastie

Якщо ви хочете отримати індивідуальну пропозицію щодо вашої операції, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми будемо раді відповісти вам якнайшвидше і задовольнити ваші потреби.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Чи може абдомінопластика зробити живіт плоским?

Так, після абдомінопластики ваш живіт стане більш пласким. Ця хірургічна процедура полягає у видаленні “черевного фартуха”, надлишку пошкодженої шкіри, що виникає після баріатричної операції, вагітності або значної втрати ваги.

Підтяжка живота в Туреччині проводиться тільки тоді, коли ваша вага знаходиться в межах рекомендованого діапазону. Це вага, що дорівнює кількості сантиметрів над зростом пацієнта. Отже, якщо ваш зріст становить 1,75 см, вам потрібно важити 75 кг, щоб розглянути можливість підтяжки живота.

Як тільки шкіра живота буде підтягнута, може виникнути післяопераційний біль. Ступінь болю залежить від пацієнта та наявності відновлення м’язів. Будьте впевнені, ефективні знеболюючі препарати будуть призначені під час одужання.

Залежно від типу абдомінопластики, шрам буде вертикальним, Т-подібним, перевернутим Т-подібним, горизонтальним уздовж живота або навколо пупка (більш непомітним). Рубець зазвичай рожевіє через два тижні, потім біліє і поступово зникає через рік.

Крім того, що ваша вага повинна бути стабільною, а стан здоров’я відмінним, перед тим, як хірург погодиться на абдомінопластику в Стамбулі, буде розрахований ваш ІМТ. Цей індекс маси тіла повинен бути менше або дорівнювати 30.

Для проведення операції з абдомінальної дермоліпектомії в Туреччині ви повинні планувати перебування в країні не менше 7 днів. Залежно від клініки, перебування в лікарні включає дві ночі. Після цього необхідно 5 днів післяопераційного спостереження, щоб переконатися у відсутності ускладнень.

Якщо після абдомінопластики ви будете регулярно займатися фізичними вправами для зміцнення м’язів живота і правильно харчуватися, ви збережете плоский живіт. Серйозний хірург порекомендує відповідні рекомендації щодо харчування та спорту для досягнення оптимального результату.

Ви повинні почекати щонайменше 6 місяців, а в ідеалі – рік, після останньої вагітності, перш ніж розглядати можливість проведення абдомінопластики. Це необхідно для того, щоб досягти ідеального загоєння живота і оптимального результату від операції.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️