Абдомінопластика і Туніс

абдомінопластика туніс ціна 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про абдомінопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної абдомінопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує проабдомінопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на абдомінопластику в Туніс

У Тунісі середня вартість абдомінопластики становить 2 350 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2 300 до €3 100. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Пацієнт перебуває в лікарні протягом 7 днів і 2 ночей. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти та компресійна білизна. Остаточний результат видно протягом 3 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Абдомінопластика2350 €

Абдомінопластика в Тунісі: операція для плоского живота

Хочете плаский живіт? Шукаєте найкраще рішення, щоб позбутися жирових відкладень після схуднення? Зупиніть свій вибір наабдомінопластиці в Тунісі. Ця косметична операція дозволяє позбутися від надлишків в’ялої шкіри і жиру на животі.

Виконана в Тунісі, у відомих клініках пластичної хірургії та досвідченими хірургами, абдомінопластика має 99% успіху. Пацієнти, які обирають цей напрямок, отримують повне обслуговування від А до Я протягом всієї подорожі.

Що таке абдомінопластика в Тунісі?

Абдомінопластика в Тунісі – це пластична і реконструктивна хірургія живота. Вона полягає, в першу чергу, у зменшенні обвислої шкіри і залишків жирових відкладень на животі. Потім підтягуються м’язи живота, щоб відновити плоский живіт і підтягнути фігуру.

Ця пластична та естетична операція також дозволяє провести реконструкцію живота. Вона зміцнює і підтягує прямі м’язи черевної стінки, щоб підтягнути шкіру живота. Кінцевий результат – пружний, підтягнутий живіт. Пацієнт отримає плоский живіт.

Існує два найпоширеніших типи підтяжки живота, що виконуються в Тунісі:

  • Перший – повна абдомінопластика: це найпоширеніша методика і найбільш підходяща для видалення великої кількості зайвої шкіри і жиру. Операція проводиться в області пупка, щоб звільнити шкіру, повторно драпіруючи її і відтягуючи донизу. Це найкраща техніка для підтяжки м’язів живота по всій їх довжині.
  • Міні-абдомінопластика: це ефективна методика для усунення невеликої кількості обвислої шкіри внизу живота або нижче пупка. Операція передбачає видалення жиру і шкіри в області лобка. За цим може слідувати ліпосакція для досконалого результату.

Абдомінопластика – одна з найпопулярніших косметичних процедур. У Тунісі вона виконується за всіма правилами мистецтва, досвідченими пластичними хірургами і обіцяє 99% задовільних результатів.

Який профіль ідеального кандидата на цю операцію?

Абдомінопластика спрямована на людей, які хочуть вдосконалити свою фігуру. Вона спрямована на усунення стійких жирових відкладень і невеликих недоліків, які не вдалося усунути ні спортом, ні дієтою. Ідеальним кандидатом на цей вид реконструктивної хірургії є :

  • Людина, яка втратила значну кількість жиру на животі і має надлишок шкіри, яка обвисла в результаті цієї втрати ваги.
  • Чоловік, який готується отримати знамениті “шоколадні батончики”.
  • Пацієнтам, у яких після кількох вагітностей живіт став в’ялим і які бажають повернути собі пружні, підтягнуті медіальні м’язи.

Однак абдомінопластика не рекомендується людям з надмірною вагою або ожирінням. Пацієнтам рекомендується схуднути, перш ніж розглядати можливість проведення абдомінопластики. Крім того, пацієнти повинні мати принаймні ІМТ<30 і стабільну вагу.

Як проводиться абдомінопластика в Тунісі?

Пластика животав Тунісі – це хірургічна процедура, яка вимагає проведення операції в операційній. Виконується пластичним хірургом і його командою на операційному столі під загальним наркозом. Процедура поділяється на три етапи:

Підготовка

Перший етап підтяжки живота в Тунісі полягає у зверненні до туристичної агенції, яка підготує ваше медичне перебування в Тунісі. Агентство буде відповідати за те, щоб зв’язати вас з хірургом і всією медичною командою, а також залагодити всі адміністративні або специфічні формальності, необхідні для вашого перебування.

Перша консультація

Ваша перша зустріч з пластичним хірургом складається з визначення декількох пунктів:

  • Ваш загальний стан здоров’я: хірург може попросити провести огляд і клінічне обстеження.
  • Тип абдомінопластики, який потрібно виконати, залежно від вашої морфології та стану черевного поясу.
  • Підготовка, необхідна для ефективної та успішної операції. Вам буде рекомендовано припинити прийом будь-яких медикаментозних препаратів, галюциногенних речовин і нікотину. Також може бути призначена дієта.

Для пацієнтів, які перебувають за кордоном, ця первинна консультація може бути проведена онлайн.

Друга консультація

Друга консультація проводиться на місці з хірургічною командою. Це ваша зустріч з анестезіологом і хірургом, щоб обговорити останні деталі операції. Ви також отримаєте інструктаж про хірургічну процедуру.

День операції

За день до операції про вас подбає медична команда для повної підготовки. Під час операції ви повинні дотримуватися посту, а перед входом в операційну прийняти антисептичний душ. На операційному столі вам введуть першу дозу анестетика, а коли він почне діяти, вас засинатимуть.

Операція начеревній порожнині триває від 1 до 2 годин, в залежності від випадку. Перебування в лікарні становить від 2 до 3 днів. Абдомінопластика може включати в себе

  • Ліпосакцію жиру на животі, якщо він занадто товстий. Хірург робить розріз нижче пупка, щоб шрам не був надто помітним. Потім хірург видаляє надлишок жиру і жирову тканину за допомогою тонких канюль.
  • Після видалення надлишків жиру хірург переходить до власне відновлювальної операції. Залежно від обраної методики (повна абдомінопластика або міні-абдомінопластика), хірург робить розріз:
  • Нижче пупка, близько до лінії бікіні для міні-абдомінопластики
  • Над пупком, переміщуючи його, для повної абдомінопластики.

Розмір розрізу залежить від кількості жиру, який потрібно видалити.

  • Після того, як розріз зроблено, шкіра і жир відокремлюються від м’язів живота. М’язи, які були розтягнуті, підтягуються. Якщо під час видалення шкіри на черевній стінці будуть виявлені якісь зміни, хірург переконається, що вони будуть виправлені, перш ніж продовжити операцію.
  • Далі хірург видаляє шкірну тканину. Шкіру відтягують донизу, щоб підтягнути і перев’язати її. Ця техніка видаляє надлишки шкіри.
  • Після того, як шкіра підтягнута, пупок повертається на місце. Можливе використання транспозиції пупка, тобто розміщення пупка на підтягнутій шкірі.
  • Для закриття розрізу використовуються нитки, що розсмоктуються. Залежно від випадку, пластичному хірургу може знадобитися підтяжка живота.

Після операції

Післяпластичної операції вам потрібно буде відпочити кілька годин і залишитися на ніч у клініці під наглядом лікаря. Важливо добре відновитися, щоб уникнути ризику розривів та інших ускладнень. Коли анестезія почне діяти, вам потрібно буде прийняти знеболювальне. Рану також обробляють антиінфекційними та ранозагоювальними засобами.

Пов’язку оновлюють кожні 2-3 дні після операції. Шви знімають через 10 днів, якщо вони не розсмокчуться самостійно. Практикуючий хірург може встановити дренажі для виведення післяопераційної рідини та сприяння загоєнню.

Запобіжні заходи після абдомінопластики в Тунісі

Щоб гарантувати, що ваша абдомінопластика в Тунісі пройшла успішно, вам слід дотримуватися кількох запобіжних заходів після операції:

  • Уникайте прийняття занадто гарячої або тривалої ванни протягом приблизно 3 тижнів. Плавання також не рекомендується в цей період. Душ не повинен бути занадто тривалим. Його можна приймати через 4-5 днів після операції.
  • Носіть корсет або бандаж протягом декількох днів після операції. Спеціальний корсет забезпечує додаткову підтримку і сприяє подальшому вдосконаленню фігури. Носити такий корсет потрібно від 2 до 3 місяців після операції. Під час огляду у хірурга ви дізнаєтесь, чи варто носити його довше, чи зняти.
  • Спіть у позах, які не напружують м’язи живота. Переконайтеся, що вони не розтягуються під час сну. Рекомендуємо спати на спині із зігнутими ногами. На коліна покладіть подушки.
  • Уникайте занять спортом та інтенсивних фізичних навантажень щонайменше 1 місяць. Відновлення занять спортом рекомендується через 3 місяці після абдомінопластики.
  • Слідкуйте за своїм харчуванням, щоб уникнути збільшення ваги і накопичення нового жиру на животі. Здорове, збалансоване харчування має важливе значення. Також рекомендується здоровий спосіб життя (відмова від куріння, повноцінний сон і т.д.).

Скільки коштує абдомінопластика в Тунісі?

Ціна на абдомінопластику в Тунісі становить від 2 000 до 2 700 євро. Ця вартість варіюється в залежності від типу абдомінопластики, яка буде проводитися, від того, чи включає операція ліпосакцію, підтяжку обличчя і т.д. З іншого боку, ця вартість включає повну відповідальність за вашу медичну поїздку до Тунісу, включаючи організацію вашого перебування, операцію, лікування, післяопераційне спостереження, трансфер з аеропорту та готелю, а також послуги перекладача.

Пацієнта супроводжують від А до Я під час його перебування в країні та проведення операції з підтяжки живота. Не соромтеся звертатися до нас за індивідуальною, персоналізованою пропозицією.


Маєте проблеми з вибором правильної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️