Циркулярна абдомінопластика в Туреччині

Ціна на абдомінопластику 1
Написано Manuella

У Туреччині кругову підтяжку живота роблять пацієнтам, які сильно схудли і тепер мають обвислу шкіру. Хірург робить розріз і видаляє надлишки шкіри та жиру, а також підтягує м’язи.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про циркулярну абдомінопластику в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна кругової пластики живота в Туреччині

Середня вартість кругової абдомінопластики в Туреччині в Стамбулі становить 3 700 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 3400 євро до 4000 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Циркулярна абдомінопластика3700 €

Що таке кругова абдомінопластика?

У Туреччині кругова абдомінопластика є більш об’ємною, ніж стандартна абдомінопластика. Зазвичай вона виконується в Стамбулі пацієнтам, які сильно схудли (можливо, після шлункового рукава або іншого типу баріатричної операції) і тепер мають в’ялу або обвислу шкіру по всьому тілу.

Під час кругової підтяжки живота хірург робить розріз, який простягається навколо лінії талії, видаляючи надлишки шкіри та жиру і підтягуючи м’язи. Також опрацьовуються зовнішні поверхні стегон і сідниць, і може бути створений новий пупок.

Кандидати на циркулярну абдомінопластику

Пацієнти зі злегка випнутим животом або невеликою кількістю надлишкової шкіри в середній частині не є підходящими кандидатами для кругової підтяжки живота, їм більше підійде міні- або традиційна підтяжка живота.

Мета кругової підтяжки живота в Туреччині – внести кардинальні зміни у фігуру людини після того, як вона зазнала значної втрати ваги. Часто таких людей турбують надлишки жиру і шкіри в зонах, які важко привести в тонус, таких як живіт, зовнішня поверхня стегон і сідниці.

Циркулярна підтяжка живота покликана позбавити пацієнтів, які раніше страждали від ожиріння, від зайвої шкіри та жиру, а також надати їм м’язовий тонус, підкресливши їх нове струнке тіло.

Циркулярна підтяжка живота

Під час кругової підтяжки живота, також відомої як підтяжка нижньої частини тіла, хірург робить розріз, який проходить по всьому периметру тулуба пацієнта.

Потім хірург використовує ліпосакцію та інші методи, щоб змінити фігуру пацієнта від ребер до колін і від передньої до задньої частини тіла. Хірург також підтягує м’язи черевної стінки і змінює положення пупка пацієнта, щоб надати йому більш природного вигляду.

В кінці операції турецький хірург видаляє надлишки шкіри і закриває розріз швами. У більшості випадків рубець від розрізу можна легко приховати за допомогою нижньої білизни.

Деякі пацієнти, які роблять циркулярну підтяжку живота, вирішують доповнити результат підтяжкою рук або додатковою ліпосакцією.

Післяопераційне спостереження

Операція з кругової підтяжки живота займає від трьох до п’яти годин і вимагає більш тривалого періоду відновлення, ніж інші процедуриабдомінопластики в Туреччині. Пацієнтам, які проходять кругову підтяжку живота в Стамбулі, потрібно буде залишатися в лікарні протягом двох-чотирьох ночей після процедури.

Будуть встановлені дренажні трубки, щоб підтримувати місце розрізу в чистоті і запобігти накопиченню рідини. Пацієнтів попередять, що не можна приймати душ, поки дренажні трубки не будуть видалені, приблизно через один-два тижні після операції.

Після кругової підтяжки живота пацієнти можуть очікувати набряків і синців у всій зоні операції. Пацієнтам дають знеболюючі препарати для полегшення дискомфорту і рекомендують якомога швидше почати повільно ходити, щоб уникнути утворення тромбів.

Пацієнти зможуть відновити деякі види діяльності протягом двох-чотирьох тижнів після підтяжки живота, але повинні дочекатися схвалення свого хірурга, перш ніж починати будь-яку активну діяльність.

Турецький хірург з абдомінопластики

Циркулярна підтяжка живота – досить агресивна процедура, яка пропонує тривалий період відновлення в порівнянні з іншими процедурами абдомінопластики і контурної пластики.

Якщо ви вважаєте, що можете бути кандидатом на кругову підтяжку живота і хочете дізнатися більше, скористайтеся нашим онлайн-каталогом, щоб знайти хірурга в Туреччині в Стамбулі.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️