Lipo Six Pack в Туреччині

інструкція з травлення черевної порожнини 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про травлення живота в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного проведення травлення живота в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію 6 Pack в Туреччині, а сайт допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція 6 Pack в Туреччині?

Середня вартість ліпосакції Six Pack у Стамбулі, Туреччина становить 2500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2,000 до €3,000.

Ліпосакція Six Pack2500 €
Ліпосакція живота2200 €
Ліпосакція стегон2400 €
Ліпосакція лобка1400 €

Що таке ліпосакція Six Pack?

Ліпосакція 6 Pack – це ліпосакція, яка в основному спрямована на чоловіків. Як і традиційна ліпосакція, 6pack lipo використовує техніку відсмоктування для видалення жирових відкладень під шкірою.

Унікальність ліпосакції живота полягає в результатах, на які вона спрямована. Ліпосакція живо та є другою за популярністю косметичною процедурою в Туреччині: у 2021 році було проведено понад 85 000 операцій з ліпосакції.

Коротко про ліпосакцію:

  • Визначення: ліпосакція “шість кубиків” (або “травлення живота”) – це процедура ліпосакції, яка має на меті скульптурувати і покращити зовнішній вигляд вашої талії та створити шість кубиків преса.
  • Безпека: ця процедура вважається низько ризикованою, але існує ризик побічних ефектів, таких як нерівний контур, надмірний набряк та інфекції.
  • Зручність: гравірування живота, як правило, проводиться амбулаторно, але вимагає певного часу на відновлення. Важливо також переконатися, що процедуру виконує кваліфікований та акредитований хірург з великим досвідом проведення ліпосакції “Шість кубиків”.
  • Вартість: ця процедура зазвичай не покривається страховкою, і дослідження показують, що вона коштує від €3,000 до €9,000. Лікування у досвідченого хірурга в Туреччині в середньому коштує близько 3500 євро, порівняно з 7000 євро в Європі.
  • Ефективність: Дослідження ефективності цієї процедури обмежені. Невеликі дослідження показують, що до 98% людей задоволені результатами.

Замість того, щоб видаляти жир з середньої частини тіла просто для досягнення стрункішого вигляду, ліпосакція живота видаляє жирові відкладення просунутим і стратегічним способом. Цей вид ліпосакції формує черевну стінку таким чином, що м’язи живота виглядають більш рельєфно.

Фото до і після

Трохи історії …

Для людей, які роками безуспішно намагалися досягти рельєфного преса (знаменитих 6 кубиків) за допомогою дієти і фізичних вправ, ідея гравіювання живота може бути дуже привабливою.

Гравірування живота набуло популярності в 1990-х роках. З того часу нові технології дозволили пластичним хірургам виконувати цей вид ліпосакції з більш послідовними і передбачуваними результатами. Але результати дуже варіабельні, і не всі задоволені своїми результатами.

Ідеальний кандидат

Як і будь-яка хірургічна процедура, двокомпонентна ліпосакція пов’язана з ризиком ускладнень. Ідеальний кандидат для гравірування живота – це людина з хорошим здоров’ям, яка не палить, не має проблем зі здоров’ям, що загрожують життю, і не страждає ожирінням.

Гравірування живота найкраще підходить людям, чия вага становить менше 30% від ідеальної, зі здоровими м’язами і шкірою. Для досягнення хороших результатів слід також враховувати ваш вік і еластичність шкіри.

Люди, які проходять будь-яку форму ліпосакції, повинні мати достатньо хороше здоров’я, щоб безпечно перенести анестезію.

Оцінюючи вартість ліпосакції живота, не забудьте взяти до уваги час, який знадобиться вам для відновлення після процедури. Середній час відновлення становить від 1 до 2 тижнів.

Однак, якщо у вас є робота, яка вимагає постійного перебування на ногах, або якщо ваше відновлення протікає складніше, ніж в середньому, нерідкі випадки, коли вам знадобиться додатковий час.

Як працює гравірування на животі?

Гравірування живота, не плутати забдомінопластикою, працює подібно до традиційної ліпосакції, але є важлива відмінність. Жирові відкладення, що покривають м’язи живота, акуратно відсікаються від вашого тіла за допомогою невеликих розрізів, зазвичай навколо пупка.

При обережному виконанні ця техніка може поглибити природні борозенки вашого тіла і зробити м’язи живота набагато рельєфнішими.

Жирові відкладення також можуть бути видалені з боків над косими м’язами живота, щоб звузити середню частину тіла. Після того, як набряк спаде і область загоїться, ви побачите помітно підтягнуту і рельєфну середню частину живота.

Гравірування живота

Операція гравірування живота триває в середньому близько години.

  1. Поки ви стоїте, ваш лікар позначить зони, які будуть скульптуровані та покращені. Ваш прес буде чітко окреслений, але фломастером. Після того, як ви обидва будете задоволені результатом, ви можете лягати і готуватися до операції.
  2. Після цього на ваше тіло буде накладена пінопластова пов’язка, що відповідає дизайну вашого тіла. Ви будете перебувати під загальною або місцевою анестезією, залежно від ваших уподобань та рекомендацій хірурга.
  3. Шкіра на животі буде знеболена, оскільки лікар зробить надрізи, так звані порти, щоб отримати доступ до жирових відкладень і видалити їх. Це буде зроблено за допомогою скальпеля та канюлі-насоса (інструмент, який відкачує рідину або жирові відкладення). Отвори залишатимуться відкритими до кінця операції, щоб вивести жир, рідину і кров з вашого тіла.
  4. Потім розрізи закривають і перев’язують. На середню частину тіла накладається компресійна пов’язка, щоб підготувати живіт до загоєння. Під компресійною білизною залишається поролонова пов’язка, яка була накладена перед операцією.
  5. Після того, як жир буде видалено, а анестезія вивітриться, вам потрібно буде носити компресійну білизну до тих пір, поки ваш хірург не дозволить вам її зняти, що зазвичай становить 4-6 тижнів.

Області, на які спрямована гравірування живота

Травлення живота націлене тільки на талію і середню частину тіла. Живіт і сідниці найбільше страждають від цього виду ліпосакції.

Ризики та побічні ефекти

Ліпосакція живота вважається пластичною операцією з низьким рівнем ризику. Але це не означає, що немає ризику ускладнень і побічних ефектів.

Найпоширенішими побічними ефектами після ліпосакції живота є

  • Пошкодження нервів і кровоносних судин
  • Зміна кольору шкіри
  • Нерегулярне загоєння і апельсинова кірка на шкірі
  • Нерегулярний набряк
  • Накопичення рідини
  • Синці або головні болі через анестезію

Ви також можете помітити гній або виділення з прооперованої ділянки. Якщо гній має зеленуватий або жовтуватий колір, зверніться до хірурга.

Підвищення температури в перші дні після розрізу живота також може бути ознакою інфекції. Розкажіть хірургу про ці побічні ефекти і негайно зверніться за невідкладною медичною допомогою, якщо ви вважаєте, що у вас інфекція.

Чого очікувати після розрізу живота

У 2019 році було опубліковано лише три звіти за результатами досліджень людей, які перенесли гравіювання живота. Розміри вибірки цих досліджень були невеликими, але люди, які брали в них участь, були задоволені результатами процедури.

У дослідженні 2019 року, в якому взяли участь 50 осіб, 98% учасників були задоволені результатами через 27 місяців після процедури.

Відновлення після гравіювання живота займає деякий час. Відразу після процедури може знадобитися носіння компресійної білизни, щоб робота пластичного хірурга запечаталася і гладко зажила.

Швидше за все, ви зможете повернутися до більшості звичних видів діяльності через два тижні після гравіювання живота.

Одне дослідження показало, що ви можете відновити свою діяльність вже через 5 днів після операції, але рекомендації можуть відрізнятися в залежності від вашої процедури.

У будь-якому випадку, уникайте надмірних фізичних навантажень, поки ваш лікар не дасть вам дозвіл. Це стосується всього, що може призвести до скорочення м’язів черевного преса, наприклад, хрустіння живота.

Через два-п’ять місяців ви зможете побачити повні результати операції з підтяжки живота. Коли набряк спаде і шкіра почне набувати нової форми, ви зможете побачити більш рельєфний прес і підтягнуту, більш тонізовану середню частину живота.

Травлення живота обіцяє постійний результат, але є кілька застережень. Збільшення ваги і вагітність можуть звести нанівець результати цієї процедури. Крім того, природний процес старіння організму означає, що з часом ваш прес може стати менш рельєфним і помітним, ніж одразу після процедури.

Фото до і після процедури

Підготовка до гравіювання живота

Підготовка до гравіювання живота схожа на підготовку до традиційної ліпосакції. Перша частина процесу включає детальну консультацію з сертифікованим пластичним хірургом в Туреччині. Ви обговорите свої очікування від процедури, а також будь-які особливі застереження, пов’язані з вашим типом фігури і станом здоров’я.

Протягом двох тижнів перед операцією вам слід уникати прийому аспірину, трав’яних добавок і будь-яких ліків, які можуть розріджувати кров і підвищувати ризик кровотечі. Ваш лікар повинен бути поінформований про всі ліки, які ви приймаєте перед операцією. Вам також можуть порадити кинути палити, якщо ви палите.

Перед операцією вам потрібно буде замовити таксі, яке відвезе вас в лікарню і з неї, а також додому. Біль і набряк мінімальні, але вам все одно не дозволять сідати за кермо. Для тих, хто робить цю операцію в Туреччині або Тунісі, таксі буде чекати на вас після операції, щоб відвезти вас назад до готелю.

Шість пакетів проти ліпосакції

Травлення живота схоже на традиційну ліпосакцію в тому, що підготовка до операції, час відновлення і вимоги до процедури дуже схожі.

Результати абдомінального травлення набагато більші і драматичніші, ніж у традиційної ліпосакції. Також може бути дорожче і менш зручно знайти лікаря, який навчений цій специфічній процедурі.

Абдомінальне травлення вважається вдосконаленою або 3D-формою ліпосакції, що означає, що результати є надзвичайно специфічними і націленими на певні ділянки тіла.

Традиційна ліпосакція не така точна. Однак це означає, що якщо опік живота не заживає належним чином або якщо ваше тіло заживає неналежним чином, вам, швидше за все, знадобиться коригувальна операція.

У дослідженні 512 випадків чоловіків, які пройшли процедуру травлення живота, лише 3 людям знадобилася коригувальна операція.

Потрібен 6pack в Туреччині? Ми знаємо відомого професора-хірурга в Стамбулі, з досить вражаючими показниками успіху. Не соромтеся звертатися до нас, заповнивши персональну форму запиту.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️