Підтяжка тіла 360 в Туреччині

ціна підйомник для тіла 360 Туреччина 1
Написано Émilie

Операція з підтяжки тіла 360° в Туреччині включає ліпосакцію, яка видаляє стійкий жир. В результаті ваша талія буде покращена по всьому тілу.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку тіла 360 в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна підтяжки тіла 360 в Туреччині

Середня вартість підтяжки тіла 360 в Туреччині в Стамбулі становить 1 600 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1400 євро до 1800 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Підтяжка тіла на 3601600 €

Що таке підтяжка тіла на 360°?

Лінія талії – одна з найвпертіших зон, коли мова йде про схуднення. Після 25 років кількість колагену в організмі значно зменшується. Якщо до схуднення у вас не було деформацій шкіри, то зараз все інакше.

Надлишок шкіри навколо живота додає об’єму. На жаль, креми тут не допоможуть. Особливо, якщо ви перенесли операцію зі схуднення, наприклад, рукавне або шлункове шунтування, і у вас багато в’ялої шкіри, найкращим рішенням буде підтяжка живота 360 в Туреччині.

У той час як підтяжка живота покращує лише передню частину нижньої частини живота, підтяжка тіла 360 також покращує нижню частину спини.

Ця операція видаляє жир і в’ялу шкіру навколо живота. Ваші боки, нижня частина спини (талія) і верхня частина сідниць також будуть покращені. Підтяжка тіла 360° включає ліпосакцію, яка видаляє стійкий жир.

В результаті ваша талія буде покращена з усіх боків. Операція з підтяжки тіла 360 в Стамбулі також включає в себе відновлення м’язів живота, що також зменшує об’єм вашої талії.

Вартість підтяжки тіла 360 в Туреччині

Найголовніше, що вам потрібно знати, це те, що будь-яка молода лікарка може зробити цю операцію. Це не так. Потрібно вибрати як хорошого лікаря, так і хорошу клініку.

Ваше перебування в лікарні триватиме близько 2 або 3 ночей, що впливає на загальну вартість пакета. Готель також повинен бути комфортним і знаходитися недалеко від лікарні, де вас будуть оперувати.

Хороші кандидати для підтяжки тіла 360° Bodylift

Люди, які сильно схудли і мають в’ялу шкіру на животі, боках і сідницях, є дуже хорошими кандидатами. Іноді, навіть якщо ви не втратили багато ваги, але маєте обвислу шкіру і жир в цих зонах, ви також можете отримати користь від цієї операції.

Результати аналізів крові повинні бути хорошими. Ця операція передбачає видалення великої кількості тканин. Разом з цією тканиною ви також втратите певну кількість крові. Слабкість і запаморочення відразу після операції є абсолютно нормальним явищем.

Однак, якщо у вас дуже низький рівень заліза, гемоглобіну, феритину та вітаміну D3, вам не слід робити операцію, поки ваші показники не досягнуть прийнятного рівня. Колір шкіри погіршується і вона втрачає еластичність.

Як і при всіх операціях, що проводяться під загальним наркозом, за 3-4 тижні до операції слід припинити прийом протизаплідних таблеток, а також не вживати харчових добавок і продуктів, що мають антикоагулянтну дію.

Відновлення після підтяжки тіла на 360

Процес відновлення майже такий самий, як і після підтяжки живота, але може зайняти трохи більше часу, оскільки операція є більш об’ємною. Після операції необхідно дуже суворо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря.

Від цього залежить майже 90% успіху операції. Оскільки протягом двох місяців після операції ви не зможете займатися спортом у звичайному режимі, вам потрібно буде дотримуватися дуже здорової дієти з низьким вмістом цукру. Через 3 тижні після операції можна виходити на роботу, але тільки якщо це офісна робота.

Уникайте важких фізичних навантажень щонайменше два місяці! Найкраще відпочивати від 4 до 6 тижнів. Однак цей період може змінюватися в залежності від стану вашого організму.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️